Gospa se ukazala u Međugorju i otkrila tajnu: DOZNAJTE KAKO SPOZNATI ISUSA!

Autor: Z. K.

Vas, djeco moja, pozivam da budete apostoli molitve i ljubavi. Djeco moja, vrijeme je bdjenja. U ovom bdjenju pozivam vas na molitvu, ljubav i povjerenje.

“Što sam započela u Fatimi, završit ću u Međugorju”, sažetak je Gospine poruke od 25. kolovoza 1991. koju je javnosti prenijela vidjelica Marija Pavlović-Lunetti. Gospa je tada, prvi put u deset godina, povezala međugorsko i fatimsko ukazanje. U tom majčinskom kriku pozvala je ljude na molitvu i post kako bi uz njihovu pomoć svladala Sotonu koji nastoji omesti Božje planove spasenja svakog čovjeka’.

S obzirom na to da sa sa svih strana pristižu upozorenja o otpadima, o ratovima, o bijedi, kaosu, mukama i progonima, nikada nije bilo važnije nego danas biti upoznat s porukama Blažene Djevice Marije koja svakog mjeseca, iznova i iznova poziva na obraćenje, na prihvaćanje Isusa Krista kao spasitelja svijeta i svakog pojedinca, ma koliko on daleko od istine bio!

Ovo je poruka koju je Gospa rekla 2. studenog 2016. godine u kojoj je otkrila na koji način možemo spoznati Isusa ali je i upozorila na znakovita vremena oko nas, koja Gospa naziva – vrijeme bdijenja! Dakle, ostanite budni!

Draga djeco, Dolaziti k vama i očitovati vam se velika je radost za moje majčinsko srce. To je dar moga Sina za vas i za druge koji dolaze. Kao majka pozivam vas, ljubite moga Sina iznad svega. Da biste Ga ljubili svim srcem, trebate Ga spoznati. Spoznat ćete Ga molitvom. Molite srcem i osjećajima. Moliti znači misliti na Njegovu ljubav i žrtvu. Moliti znači ljubiti, davati, trpjeti i prinositi.

Vas, djeco moja, pozivam da budete apostoli molitve i ljubavi. Djeco moja, vrijeme je bdjenja. U ovom bdjenju pozivam vas na molitvu, ljubav i povjerenje. Dok moj Sin bude gledao u vaša srca, moje majčinsko srce želi da On u njima vidi bezuvjetno povjerenje i ljubav.

Ujedinjena ljubav mojih apostola živjet će, pobjeđivati i razotkrivati zlo. Djeco moja, ja bijah kalež Bogočovjeka, bijah Božje sredstvo. Zato vas, svoje apostole, pozivam da budete kalež istinske čiste ljubavi moga Sina. Pozivam vas da budete sredstvo preko kojega će svi oni koji nisu upoznali ljubav Božju, koji nikada nisu ljubili, shvatiti, prihvatiti i spasiti se. Hvala vam, djeco moja. ”

Autor: Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.