" Srce Isusovo " Molitvena zajednica

DUHOVNO BUĐENJE! Ovo Split nije još vidio. Tisuće grla zajedno za slavu Gospodina

Autor: I.A.

U Splitu održan veliki humanitarni koncert duhovne glazbe „Najmanjima od najmanjih“

Split će ovo dugo pamtiti. Duhovni koncert “Najmanjima od najmanjih” održan je 11. studenog u prepunoj dvorani sportskog centra Gripe.

Preko dva sata preko nekoliko tisuća ljudi slavilo je Gospodina, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je bolesnoj djeci korisnicima Caritasa Nadbiskupije Split.

Organizator koncerta, ali i cjelokupne manifestacije „Dani socijalne zauzetosti“ koja se odvija po prvi put, je Franjevački institut za kulturu mira. Suorganizatori su Caritas Nadbiskupije Split, Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, SKAC_St i molitvena zajednica „Srca Isusova“ iz Zagreba.

Nastupili su Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, fra Marin Karačić, sestre Palić, Alan Hržica, Božja pobjeda, Zbor Mihovil, Skac bend Split i Veritas aeterna. Voditeljica programa bila je Karolina Vidović Krišto, a za molitvenu meditaciju pobrinuo se fra Ante Vučković.

I molitvena zajednica Srce Isusovo podijelila je na svojoj Facebook stranici video s koncerta, pogledajte veličanstveno slavljenje Gospodina iz Splita:




 




Autor:I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.