foto: pixabay

ČINITE BAŠ OVO: Talijanski egzorcist objavio popis stvari koje Sotona mrzi!

Autor: Vjera

Služite Isusu, Bogu jedinome i nećete pogriješiti niti se bojati!

Vrlo poznati talijanski egzorcist Pellegrino Ernetti u svojoj knjizi: KATEHEZA SOTONE, donosi popis onoga što se Luciferu „ne sviđa“ – a popis je sastavio na temelju informacija koje je doznao iz ustiju opsjednutih za vrijeme egzorcizma. Predgovor i pohvale ovoj knjizi dao je najpoznatiji talijanski egzorcist Gabrielle Amorth koji je potvrdio izrečeno u ovoj knjizi:

Luciferu se ne sviđa:

1) Ispovijed… kojeg li glupog iznašašća: Koliko mi zla zadaje… čini da trpim… Krv onog vašeg lažnog Boga… ta Krv koja me gnječi… uništava… pere vaše duše i čini da bježim… (strašno plačno zavijanje!)… Ta Krv, ta Krv… to je moja najstrašnija muka… Ali sam ipak našao svećenike koji više ne vjeruju u ispovijed i šalju kršćane da u grijehu prime onog krivog Boga… Dobro, dobro… izvrsni su… Koliko li svetogrđa time postižem…

2) Gozba na kojoj blagujete Tijelo i Krv onog Raspetoga, kojega sam ja ubio… Tu se nalazim razoružan… Nemam više snage za borbu… Oni koji se hrane tim Tijelom i koji piju tu Krv postaju veoma snažni protiv mene, postaju nepobjedivi pred mojim lukavim zavođenjima i napastovanjima; izgledaju različiti od ostalih, kao da imaju neko posebno svjetlo i veoma brzo shvaćanje…; odmah me prepoznaju i udaljuju se od mene i tjeraju me kao da sam pas… Kakve li žalosti i boli imati posla s tim kanibalima… (jauci plača!)… Ali ja ih divlje progonim… i toliki idu blagovati tu Hostiju u grijehu… Hahaha! kojeg li zadovoljstva… kojeg li veselja… Mrze svoga Boga i blaguju ga, hahaha! To je moja pobjeda… pobjeda… hura.. hura!…

3) (Klanjanje komadu kruha /=Euharistiji/):

Kako su bezumni oni koji gube sate i sate, danju i noću, na koljenima, klanjajući se komadiću kruha skrivenom u kutijici na oltaru, od onog vašeg krivog Boga! (misli se na sat klanjanja). Koliko me razbješnjuju te osobe! Uništavaju mi sva djela koja postižem po tolikim svetogrđima kršćana, svećenika, redovnica i biskupa… Koliko li svetogrđa trajno žanjem… to je moja neprestana pobjeda… Ali kolike li boli… kolikog li bijesa… ta nerazumna klanjanja…!

4) Mrzim Ružarij (krunica): … To pokvareno i trulo oruđe one Žene tamo… To je za mene je kao čekić koji mi cijepa glavu…ahiiiiii!




To je izum krivih kršćana koji me ne slušaju, i zbog toga slijede onu ženetinu! To su krivi, lažni… Umjesto da slušaju mene koji vladam nad čitavim svijetu, ti krivi kršćani idu se moliti onoj ženetini, mojoj prvoj neprijateljici, s tim sredstvom… Ah koliko mi boli uzrokuju… (jecaji plača)…

5) (Marijina ukazanja):

Najveće zlo ovog vremena za mene su neprestane prisutnosti (ukazanja) ove ženetine… po čitavom svijetu… To je za mene najveće zlo ovoga vremena… U svim se narodima ukazuje i progoni me otimljujući iz mojih ruku tolike duše… tisuće i tisuće… da bi slušali njezine krive poruke… Na sreću me brane biskupi i moji svećenici koji ne vjeruju toj prezrivoj Ženi… Ne vjeruju i tako unose pometnju… O dobri, dobri su ti moji apostoli hereze…hahaha!…




6) (Magareća poslušnost onom čovjeku obučenom u bijelo):

Ali ono što me najviše uništava je magareća poslušnost onom čovjeku, obučenom u bijelo (=Papa), koji zapovijeda u ime lažnog otkupitelja i vašeg lažnog spasitelja… Kojih li magaraca… ovaca… kunića…! Slušati jednog čovjeka koji ljubi onu ženetinu tamo… koja me oduvijek progoni… Kakve li sramote… To uništava moje kraljevstvo… Ali ja sam podigao na stotine sveće-nika, fratara, teologa i biskupa koji su s njim na ratnoj nozi… To je rat bez granica protiv onog bijelog slamnatog pajaca… Ja ću pobijediti, ja ću pobijediti… hahaha!

Učinit ću da umre, da bude ubijen… Strašno će završiti… Mrze ga moji sljedbenici, tog Poljaka koji ljubi onu ženetinu tamo… koji širi Ružarij (Krunicu) one prezrive Žene, kao njezine najomiljelije molitve… Kojeg li bijednika… kojeg li magarca… Mene gazi… mene gazi… ohohohohohoh (plačno zavijanje)…!

 

Ovaj popis naime zaslužuje bar da se zamislimo. Zaslužuje da molimo, kajemo se i tražuimo oprost. Zaslužuje sustavno prakticiranje svete ispovijedi i pranje Kristovom krvlju koja se na nas spušta po ovom važnom sakramenzu!

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.