papaaa

ANTIKRIST UDARA PAPU PREKO OBITELJI? Otet i opljačkan nećak pape Franje, troje već izgubio!

Autor: Z. K.

Molite, molite i samo molite jer nije lako biti papa posljednjih vremena!

Što god tko mislio o svetom Ocu (a mnogo je mišljenja) papa Franjo je uistinu zanimljiv čovjek, bar po tome što gotovo jedini papa novije povijesti čije izjave masovni mediji uvelike koriste kako bi činili razdore u Katoličkoj crkvi. No, unatoč svim ‘sumnjivim’ izjavama koje mediji dodaju, izmišljaju ili posve krivo interpretiraju, a sve do jedne imaju cilj izazvati pomutnju i nepovjerenje Crkve prema Papi Franji, postoje i stvari koje su jako važne a na koje gle čuda mediji ne obraćaju pažnju. Papa je mudar čovjek a udarci na poglavara Katoličke crkve sigurno nisu maleni ili neznatni. Jer, znajte da se na izvoru dobra u duhovnom svijetu vode se najveće bitke, tako i čovjek koji predvodi Kristovu crkvu na zemlji prima udarce ‘novog’ doba’ kao i vladara ovoga svijeta. Ne sumnjajte u to. Naime, papa Franjo na mudar način komunicira s katolicima između redova ih upozoravajući na ono što stiže! Tako je u nekoliko navrata zamolio svijet da čitaju knjigu Gospodar svijeta, proročki roman o dolasku Antikrista. To nije mala stvar kad jedan papa najavljuje ta posljednja, antikristova vremena! Također papa je prvi koji je jasno svijetu rekao : Treći svjetski rat je počeo, aludirajući na globalnu smrt koja već vlada planetom! Upozorio je on jasno i glasno i na masoneriju kao predvodnika najvećih zala dajući utjehu da u najvećem zlu niču najveći sveci Božji. Ma rekao je papa mnogo toga, mudro i često u rukavicama,  stoga ne čudi da smeta! Kome smeta? Smeta eliti jer još ni jednu dogmu nije promijenio iako se mnogo toga najvljivalo. Smeta jer unatoč pritiscima, on ne posustaje pred istinom iako mu puno toga pokušavaju smjestiti!

I kad sve to sagledamo, cijelu njegovu bitku, zanimljivo je promatrati kako zlo ne miruje te našem papi udara na obitelj. Naime, 2014. godine papi Franji u automobilskoj nesreći smrtno je stradalo troje članova njegove obitelji. Rođaci pape Franje poginuli su u automobilskoj nesreći u provinciji Cordoba, a prema izvješću policije poginulo je dvoje papinih pranećaka u dobi od 8 mjeseci i dvije godine te njihova 39-godišnja majka Valeria Carmona.

Papin nećak Emanuel Horacio Bergoglio tada je imao teške ozljede opasne po život. No to nije  sve. U svibnju ove godine napadnut je i drugi nećak, sin njegove sestre, Ignacio Bergoglio. Napadači su ga presreli dok je bio u svom automobilu. Zaprijetili su mu oružjem i natjerali ga da se odveze do središta humanitarne organizacije koju je osnovao. Otmičari su tamo ukrali vrijednosti, novac i donacije. Josea su zarobljenog držali više od tri sata. Bilo je to čisto zastrašivanje. Otmičari su navodno uhićeni.

Mislite li da je sve to slučajno? Zaista? Da se zlo nije umješalo? Jedno je sigurno, za papu Franju treba moliti, moliti i moliti, jer sasvim sigurno nije lako predvoditi Kristovu crkvu posljednjih vremena. Svaka njegova izjava se gleda, pazi,  ali što se dogodi ako kaže nešto ‘krivo’? Nešto što ne odgovara ‘novom vrlom svijetu’?

Molite!

>>>VATIKAN najavio globalnu vladavinu ANTIKRISTA

>>>OPET SU PREŠUTJELI PAPU FRANJU: Ovaj put njegove poruke o masonima i sotonistima nisu našle put u medije!

Autor: Z. K.

ZADNJE VIJESTI