ZASTRAŠUJUĆ ZAKON U KANADI: Kršćanima planiraju oduzimati djecu!

Autor: Vjera/narod.hr

Monstuozan način za dokidanje kršćanskih vrijednosti

Parlament kanadske pokrajine Ontario usvojio je 1. lipnja 2017. tzv. ‘Bill 89’, zakon o uslugama za djecu, mlade i obitelji koji dodaje dječji ‘rodni identitet’, ‘rodnu izražajnost’ i ‘seksualnu orijentaciju’ kao faktore koji trebaju biti uzeti u obzir pri određivanju najboljeg interesa djeteta.

Ovim se Zakonom još više relativizira uloga i važnost roditelja u odgoju vlastite djece, te se time čini izravni udar na pravo roditelja da svoju djecu odgajaju u slobodi, na temeljima kulture, tradicije, religije kojima pripadaju, a sukladno tome i vrijednostima za koje se zalažu.

Primjerice, ako se djevojčica želi oblačiti kao dječak i roditelji joj kažu da to ne smije činiti, roditelji mogu biti kažnjeni oduzimanjem djeteta jer ne poštuju njegov “najbolji interes” – da se oblači, “izražava”, u skladu sa svojim ‘rodnim identitetom’. Odnosno, ako roditelj kršćanske vrijednosti to može biti okidač za osuzimanje djeteta.

Ministar za djecu i mlade pokrajine Ontario, Michael Coteau, kako prenosi BuzzFeed News, izjavio je da bi se moglo smatrati zlostavljanjem ‘kada se dijete identificira na jedan način, a skrbnik to ne odobrava’. Nadalje Coteau, odnoseći se pritom na djecu iz udomiteljskih obitelji kaže da bi nijekanje rodnog identiteta djeteta bilo isto kao i “reći djetetu za koje se skrbiš da ne smije vjerovati u Isusa Krista.’

Zakon, nadalje, nalaže ‘poštivanje razlika’, pa tako i onih koji se tiču ‘rodnog identiteta’, ‘rodnog izražaja’ i ‘seksualne orijentacije’:

‘Društvo koje brine o djetetu mora izabrati stambeni smještaj djetetu koji (…) poštuje djetetovu rasu, podrijetlo, mjesto podrijetla, boju, etničko podrijetlo, državljanstvo, obiteljsku raznolikost, vjeru, spol, seksualnu orijentaciju, rodni identitet i rodni izraz’.

Jack Fonseca, viši politički strateg Koalicije kampanje za život (eng. Campaign Life Coalition), prigodom donošenja spornog zakona izjavio je za Life Site News: ‘Usvajanjem novoga zakona, tzv. Bill 89, ušli smo u razdoblje totalitarne moći države, nešto što nikad prije nije bilo u kanadskoj povijesti.’




‘Ne griješite, Bill 89 predstavlja ozbiljnu prijetnju kršćanima i općenito svim vjernicima koji imaju djecu ili onima koji se nadaju svoju obitelj proširiti putem usvajanja” – komentirala je za isti izvor Tanya Granic Allen, predsjednica udruženja Roditelji kao prvi odgojitelji, piše narod.hr

I dok Kanada planira zakonom zabraniti kršćanski odgoj djeteta,  u isto vrijeme oni čine ovo:

MOLITE! OVO JE KRAJ ČOVJEČNOSTI:Kanada legalizirala spolne odnose sa životinjama!




Autor:Vjera/narod.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.