Max Pixel

Supruge, ovo je krajnja poruka ZA VAS!

Autor: I.A.

Nemojte se zaboraviti moliti za svoga supruga. Vaše ga molitve možda neće promijeniti, ali će promijeniti vas.

Ključno je moliti se za svoga supruga, uvijek, pa i onda kada sve ide “po špagi”. Ipak, zapamtite, molitva nas neće uvijek poštedjeti problema u braku, ali, s njome ćemo sigurno lakše prebroditi ih.

„Molim se jer si ne mogu pomoći. Molim se jer sam bespomoćan. Molim se jer iz mene isijava potreba za molitvom, dok hodam i dok spavam. Molitva ne mijenja Boga. Ona mijenja mene.“ C. S. Lewis

Kako piše Andrea Stunz na kršćanskom portalu Thecourage.com, a prevodi Novi život, “molim za svoga muža jer me to mijenja. Mijenja moj stav prema njemu. Čini me nježnijom i boljom te uklanja svu ljutnju i gorčinu prema njemu, koja prijeti da će zavladati mnome. Shvatila sam da je nemoguće ne voljeti osobu za koju se molim. Ako želite dobro voljeti svoga muža, molite se za njega”.

MOLITE ZA SVOJE MUŽEVE! 4 načina kako mu pomoći dok se bori s vjerom

Često upadamo u tu zamku da molimo Boga da promijeni naše supruge kako bi nama bilo lakše, ali kad krenemo moliti Boga da promijeni nas kako bi našem suprugu bilo lakše… e, tu nastaju velike promjene. Pokušajte.

Bez obzira na trenutno stanje vaše veze, evo nekoliko praktičnih savjeta o kojima piše kolumnistica Andrea Stunz za pomoć pri molitvi za vašeg supruga:




 – Molite za zaštitu njegova tijela dok perete rublje.
– Molite da svojim radom proslavlja Boga kada spremate krevet ujutro.
– Molite da hoda u mudrosti kada spremate njegove cipele i kupite njegove čarape – ponovno.
– Kada perete kosu, molite za čistoću misli vašega supruga.
– Čitajte Mudre Izreke svaki dan i slijedite Božju riječ dok molite za svog supruga.
– Postavite si alarm u određenim dijelovima dana kako bi vas to podsjetilo da se molite za svog supruga.

Nemojte se zaboraviti moliti za svoga supruga. Vaše ga molitve možda neće promijeniti, ali će promijeniti vas.

Kako možemo izmoliti nečije obraćenje?




Autor:I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.