ONI KAŽU DA JE OVO NORMALNO? Lezbijski par priznao da svog sina tjeraju u ‘gay nastranosti’!

Autor: Z. K.

'Tjeram ga u nastranost i želim da nosi haljinicu a on viče ne!'

Depopulacija ljudi je u punom jeku. Sve je to planski i dobro osmišljen napad na čovjeka, onog prirodnog i stvorenog od Boga – da ne bi bilo zabune. S propagandom protiv života usklađeno na scenu stupa i propaganda protiv spolnosti bar onakve kava je zamišljena svom početku! Tako se svakim danom sve više ljude tjera na toleranciju svega i svačega, ponajviše spolnih nastranosti za koje nastrani apsolutno nedokazivo tvrde da je u pitanju ljubav ali i genska priroda darovana od Boga. Ponekim ljudima nije dovoljna ta ljubav već žele i djecu a kad djecu dobiju, onda bi htjeli i da dijete bude ‘normalno’ poput njih, pa će onda reći da je homoseksualnost genetska.

Naime, Buzzfeed  je nedavno objavio video u kojem lezbijski par govori o tome kako prisiljavaju sina u “queer” odnose s vlastitim spolom. ‘To je stvarno smiješno, jer on je, super u sportu”, rekla je Michelle. “Možda je bio, olimpijski sportaš u svom prošlom životu. On je, došao sa svim tim sportskim talentima koji su vidljivi sa 17 mjeseci starosti.” “Ja stalno, pokušavam nastraniti moj odnos s njim i natjerati ga da nosi haljinicu. On to mrzi. On samo govori ‘Ne’”, nastavila je ova brižna majka zabrinuta za spol spolnost ovog malog dječačića. A vi sami prosudite je li to normalno ili je pak riječ o nevjerojatnom smaku vremena i čovjeka kakvog poznajemo! U svakom slučaju Bože pomozi nam jer ne znamo što činimo!

 

 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.