MAJKA TEREZIJA SVIMA KOJI VAPE ZA ‘ČUDOM’ U OBITELJI: ‘Neka vam Gospa bude blizu, jako blizu!’

Autor: Z. K.

Naša nebeska Majka čuva i štiti obitelj, nemojte misliti da vas ostavlja...nikada

Blažena Majka Terezija život je provela služeći siromašnima, bolesnima, siročadi i onima koje je svijet zaboravio i odbacio. Uskoro će postati sveta, no i bez službene potvrde svi se slažu – ona je to bila! Pročitajte njezin savjet za sve one koji trebaju nemoguće, odnosno čudo i to kroz priču o čudu koje je sama svjedočila.

‘Jednom me je posjetio jedan bračni par, dvoje očajnika i ispričao mi: “Oženjeni smo već šesnaest godina i nemamo djece. Toliko čeznemo za djetetom. Hoćete li moliti za nas?”. Dala sam im jednu čudotvornu medalju, iako su oboje bili hinduisti, te im rekla: “Tijekom dana često ponavljajte: Marijo, Isusova Majko, daj nam dijete.” Tako su i učinili: molili i molili. Nekoliko mjeseci nakon toga muškarac se vratio i rekao: ” Majko, moja žena čeka dijete.”
Vidite li? Samo je potrebno imati duboko povjerenje u Nju. Ona je Isusova Majka i naša Majka. Nikada neće dopustiti da se nekakvo zlo dogodi obitelji, zato što Vas Ona voli isto tako nježno kao što voli svojega Sina. Neprestano je molite da vas učini roditeljima,’ ispričala je Majka Terezija.

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.