KARIZMATSKI SUSRET: Dođi i ti po blagoslov za svoju obitelj!

Autor: Vjera

Blagoslovi obitelji su ono što Hrvatskoj treba

Zadnja bitka između Boga i Sotone vodit će se preko obitelji i braka – riječi su to sestre Lucije dos Santos, vidjelice iz Fatime. I to je upravo ono čemu danas  svjedočimo više nego ikad prije. Obitelji su na udaru zla. Sve je više rastava, sve je više povreda, sve je više boli, razorenih i napuštenih obitelji, sve je više nesretne djece i roditelja. No, što činimo da slika hrvatske obitelji uopće bude drugačija?  Molimo li? Blagoslivljamo li ili proklinjemo? Obitelji su danas i više nego potrebne Božjeg blagoslova! Zato vas pozivamo na redovni mjesečnog karizmatski susreta u organizaciji Udruge ”Snaga za život” na kojemu će ovog puta tema biti i više nego važna: ”Blagoslovi za brak i obitelj”. 

Mjesto: Siget/Zagreb, Dvorana Milosrdnog Isusa

Vrijeme: 16. 9. 2017. u 19 sati

Voditelj: Dražen Bušić

Glazbena pratnja: Dragutin Hrastović

Informacije: 098 9558 351

Ulaz slobodan!




Napomena: Za vrijeme susreta neće biti sv. mise pa svi zainteresirani mogu ići na župsku koja počinje u 18,30. Susret započinjemo slavljenjem, nakon kojega slijedi pouka a na kraju je molitva za sve prisutne.

Autor:Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.