6 osobina koje dokazano čine žene privlačnijima

Autor: Žena Vrsna

Biti privlačna muškarcima mnogo je više od lijepog lica. Očito, muškarci traže više.

Biti privlačna muškarcima mnogo je više od lijepog lica. Muškarci očito traže više. Donosimo 6 osobina koje dokazano čine žene privlačnijima.

U većini slučajeva žena želi izgledati privlačno muškarcima nadajući se da će jednog dana pronaći onoga koji će je voljeti – i ona njega također. Ako si i ti u toj situaciji i ne čini ti se da ti ide dobro, nisi sama. Možda misliš da nisi dovoljno lijepa. Iznenadit će te komentar natjecateljice za miss Amerike koju su pitali: „Kako izlaziš na kraj sa svim dečkima koji želi izlaziti s tobom?“ Odgovorila je: „Nitko me nije pitao za izlazak već čitavu vječnost. Ne znam zašto. Volim izlaziti.“

Biti privlačna muškarcima mnogo je više od lijepog lica. Očito, muškarci traže više. Da bismo testirali ovu teoriju, proveli smo kratko istraživanje, osobno i on line, pitali smo muškarce što oni smatraju privlačnim kod žena. Navedimo 6 glavnih osobina koje su spomenuli – na ovaj ili onaj način – gotovo svi ispitanici. Ovo su  karakteristike koje ispitanici smatraju da čine žene privlačnijima.

1. Puna samopouzdanja
Ona zna tko je. Ne treba nekoga drugoga da je definira. Zadovoljna je s onim što jest. Ima vrijednosti i standarde i ne boji se držati do njih. Ne može je otpuhati svaki vjetar i novi trend. Utemeljena je u znanju do kojega drži i zbog toga se nikome ne ispričava. Snažno vjeruje u Boga. U vezi s tim nije arogantna, samo mirno ostaje vjerna onome što vjeruje i dopušta drugima da čine isto. Više se brine o drugima, uključujući svog dečka, nego o samoj sebi. Jedan muškarac, opisujući ženu koju je oženio rekao je: „Njena moralna ‘kralježnica’ je ono što me je osvojilo.“ Vjerovati u ono što jesi i imati pravilno posložene vrijednosti može te osloboditi za brigu o drugima.

2. Zabavna i spremna na avanture
Ne boji se isprobati nove stvari, ići na nepoznata mjesta i jesti novu hranu. Ne oklijeva naučiti nove stvari koje se čine izazovnim i zanimljivim. Npr. student medicine rekao je o svojoj zaručnici: „Bila je spremna na vožnju u balonu s vrućim zrakom bez da je znala da ću je zaručiti i zaprositi u zraku.“ Da, muškarci uživaju biti sa ženama koje žele isprobati nove avanture.

3. Ženstvena i lijepa
Nije opsjednuta svojim izgledom. Kad sam s njom, osjećam se kao pravi muškarac. Nema potrebu biti poput muškarca, zbog toga što je jaka i iznimno sposobna. Njena ženstvenost nadopunjava moju muževnost. Može izgledati divno u potpeticama u jednom trenutku i jednako dobro u tenisicama za trčanje u drugom. Može nositi lepršavu suknju jednako udobno kao što nosi svakodnevni jeans. Nije sklona koristiti vulgarne riječi. Zna kako se smijati i to često koristi. Jednostavno zna kako biti dama.

4. Pametna
Educira se, no nije hvalisava. Kad slobodno razgovaramo o događanjima u svijetu, oboje jednako uključeni u razgovor, to je dobra stvar. Ne smatra da je samo ona ta koja zna sve o svemu, želi naučiti i to ju veseli. To je privlačno.




5. Pristupačna i društvena
Pogleda me kad vidi da sam zagledan u nju, ohrabrujući me blago zavodljivim pogledom. Jedan čovjek koje se zaljubio do ušiju je rekao: „Nije bilo moguće odoljeti njenoj prizemljenoj osobnosti.“ Drugi suprug je izjavio: „Smijala se mojim šalama. Smatrala je da su urnebesno zabavne i to je podilazilo mom egu. Možda natjecateljicu za miss Amerike nisu smatrali dostupnom – predobrom za njih. Nitko ne želi biti odbijen, dečki uglavnom ne riskiraju. Muškarci žele biti pozvani tvojim pogledom i gestama. Drugim riječima, kad si prijateljski raspoložena,  privlačna si dečkima.

6. Želi biti majka
To kaže načinom na koji se ophodi s djecom. Jasno daje do znanja da jedva čeka imati vlastitu djecu. Zapravo govori,„Želim biti majka.“

Nekoliko muškaraca naglasilo je ovu osobinu kao važnu jer žele jednog dana biti očevi. Muškarac ne može imati obitelj bez žene koja to također želi, pa je ovo poželjna karakteristika.




Kao što je očito u ovim komentarima, naglasak je na tome kako se dečko osjeća kad je s tobom. Kad mu pomogneš da se dobro osjeća sam sa sobom, ne može, a da ga ne privlačiš. Nakon što pročitaš što muškarci traže u ženama, izaberi jednu karakteristiku koju možeš poboljšati i počni na tome raditi. Malo po malo, postat ćeš privlačna žena kakva si uvijek željela biti.

IZVOR: Žena Vrsna/Gary and Joy Lundberg – Familyshare.com

Autor:Žena Vrsna
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.