Sakrij oglas
 Veličina slova Nastavak na Bundeku

FOTO: Norijada uz ples, zviždanje, polijevanje i obilje alkohola

  • Autor: hina
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
Mnoštvo maturanata okupilo se danas na glavnom zagrebačkom trgu kako bi tradicionalno proslavili posljednji dan nastave, odakle su uz techno glazbu iz DJ kamiona krenuli prema jezeru Bundek gdje je za maturante priređen bogat glazbeno-scenski program.

Na brašnom zabijeljenom podiju Trgu bana Jelačića, plešući, zviždajući, polijevajući se, uz obilje alkohola, maturanti su jasno davali do znanja da je njihovim srednjoškolskim brigama i obavezama zauvijek kraj.

Promet je oko podneva na Trgu bio zaustavljen te je prometovanje tramvajskih linija preusmjereno na Glavni kolodvor.

Povorka, kojoj se i ove godine pridružio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u podne je krenula prema novozagrebačkom parku Bundek Praškom, Zrinjevcem, Strossmayerovim i Tomislavovim trgom, Mihanovićevom, Miramarskom, Vukovarskom i dalje preko Mosta slobode.

Veselu povorku putem prate i dežurne ekipe liječnika te prometnih policajaca.

U programu koji traje od 13 do 22 sata na glavnoj pozornici na Bundeku nastupat će DJ Em Bee, Iva Ajduković, Martina Vrbos, Ivana Banfić i Nina Badrić.

I ove godine maturantima je zabranjeno unošenje alkohola, staklene ambalaže i ostalih opasnih stvari, a maturanti će tamo moći kupiti sendviče, vodu, sokove i pivo točeno u plastičnim čašama.

Na Bundeku će dežurati ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca, spasilaca i redara.


  • Autor: hina
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb Bandić prodao gradsku sirotinju za medijski tretman u Hanžekovićevim izdanjima EPH-a!

Nakon što prijetnjom ovrhama uspješno naplaćuje dugove za tv pretplatu, Hanžeković je isti posao dobio u Čistoći, a sada u dogovoru s Bandićem i u GSKG-u. Milan Bandić će zauzvrat dobiti

Zagreb Snimljeni 'najsvjetliji' trenutci Milana Bandića: Od komičnih izjava, padova do buđenja svijesti naroda i 'ajngemahteca' (VIDEO)

Privedeni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u svojoj dugogodišnjoj političkoj karijeri privlačio je interes javnosti - od onih koji su ga podupirali kao radišnog gradskog čelnika do onih koji su g

Zagreb Bandić se na 'fejsu' prije uhićenja pohvalio što je radio! (FOTO)

"Ranije se dižem. Dok vi tarete krmelje, ja posadim dva reda raštike", rekao je Bandić.

Zagreb SVE BANDIĆEVE AFERE: Uvijek je govorio: Neka pravne institucije rade svoj posao! Eto, obavile su ga!

''A kaj bi Bandić kao "Batman" 24 sata s dva pištolja i dvije puške hodao i gledao tko što radi po gradu. Pa vi se sjećate da sam s vama pio vodu, k'o žabac sam se naduo uvjeravajući vas da je voda is

Izdvojeno
Najčitanije