Sakrij oglas
 Veličina slova Nastavak na Bundeku

FOTO: Norijada uz ples, zviždanje, polijevanje i obilje alkohola

  • Autor: hina
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
Mnoštvo maturanata okupilo se danas na glavnom zagrebačkom trgu kako bi tradicionalno proslavili posljednji dan nastave, odakle su uz techno glazbu iz DJ kamiona krenuli prema jezeru Bundek gdje je za maturante priređen bogat glazbeno-scenski program.

Na brašnom zabijeljenom podiju Trgu bana Jelačića, plešući, zviždajući, polijevajući se, uz obilje alkohola, maturanti su jasno davali do znanja da je njihovim srednjoškolskim brigama i obavezama zauvijek kraj.

Promet je oko podneva na Trgu bio zaustavljen te je prometovanje tramvajskih linija preusmjereno na Glavni kolodvor.

Povorka, kojoj se i ove godine pridružio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u podne je krenula prema novozagrebačkom parku Bundek Praškom, Zrinjevcem, Strossmayerovim i Tomislavovim trgom, Mihanovićevom, Miramarskom, Vukovarskom i dalje preko Mosta slobode.

Veselu povorku putem prate i dežurne ekipe liječnika te prometnih policajaca.

U programu koji traje od 13 do 22 sata na glavnoj pozornici na Bundeku nastupat će DJ Em Bee, Iva Ajduković, Martina Vrbos, Ivana Banfić i Nina Badrić.

I ove godine maturantima je zabranjeno unošenje alkohola, staklene ambalaže i ostalih opasnih stvari, a maturanti će tamo moći kupiti sendviče, vodu, sokove i pivo točeno u plastičnim čašama.

Na Bundeku će dežurati ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca, spasilaca i redara.


  • Autor: hina
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb Ljeto na Strossu - magnet za brojne stanovnike i goste metropole (FOTO)

U petak će publiku zabavljati izvrstan zagrebački country band Cherry Hill. Subota je rezervirana za glazbeni sastav Blues Insiders koji će publici servirati 90 minuta izvrsnog delta bluesa.

Zagreb Bandić o postavljaju novih kamera: 'Da je i jedna nepodopština manje, bio bih zadovoljan'

"Pokazalo se da je to nenadoknadivo u preveniranju bilo kojeg oblika nepodopština u Zagrebu, a ne samo prometa u mirovanju", izjavio je Bandić novinarima.

Zagreb Znate li tko je najviše profitirao od olujnog nevremena?

Zagreb je u srijedu pogodila ciklona Melisa - kratko, ali žestoko.

Zagreb Kako je izgledalo formiranje crnila nad Zagrebom u manje od minute! (VIDEO)

Ovako je izgledalo formiranje ciklone Melisa nad glavnim gradom Hrvatske. Snimka je nastala s vrha jednog od zagrebačkih nebodera!

Izdvojeno
Najčitanije