Sakrij oglas
 Veličina slova Nastavak na Bundeku

FOTO: Norijada uz ples, zviždanje, polijevanje i obilje alkohola

  • Autor: hina
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
Mnoštvo maturanata okupilo se danas na glavnom zagrebačkom trgu kako bi tradicionalno proslavili posljednji dan nastave, odakle su uz techno glazbu iz DJ kamiona krenuli prema jezeru Bundek gdje je za maturante priređen bogat glazbeno-scenski program.

Na brašnom zabijeljenom podiju Trgu bana Jelačića, plešući, zviždajući, polijevajući se, uz obilje alkohola, maturanti su jasno davali do znanja da je njihovim srednjoškolskim brigama i obavezama zauvijek kraj.

Promet je oko podneva na Trgu bio zaustavljen te je prometovanje tramvajskih linija preusmjereno na Glavni kolodvor.

Povorka, kojoj se i ove godine pridružio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u podne je krenula prema novozagrebačkom parku Bundek Praškom, Zrinjevcem, Strossmayerovim i Tomislavovim trgom, Mihanovićevom, Miramarskom, Vukovarskom i dalje preko Mosta slobode.

Veselu povorku putem prate i dežurne ekipe liječnika te prometnih policajaca.

U programu koji traje od 13 do 22 sata na glavnoj pozornici na Bundeku nastupat će DJ Em Bee, Iva Ajduković, Martina Vrbos, Ivana Banfić i Nina Badrić.

I ove godine maturantima je zabranjeno unošenje alkohola, staklene ambalaže i ostalih opasnih stvari, a maturanti će tamo moći kupiti sendviče, vodu, sokove i pivo točeno u plastičnim čašama.

Na Bundeku će dežurati ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca, spasilaca i redara.


  • Autor: hina
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb Božićni koncert 'Želim život' na Trgu bana Josipa Jelačića: Promet središtem grada zatvoren

Tramvaji preko Trga bana Josipa Jelačića od 21 sat neće voziti, a promet će biti preusmjeren na Vukovarsku ulicu. Svima koji mogu pješačiti preporučuje se šetnja preko Zrinjevca koji je ukrašen i odiš

Zagreb Predstavljeno kapitalno djelo Leksikografskog zavoda: Likovni leksikon!

Velika prednost je što su ga radile mlađe i starije generacije, prvi su ga proširili novijim područjima umjetnosti, a stariji omogućili da se ne zaboravi pojedine predstavnike struke.

Zagreb Društvo hrvatskih književnika mora iseliti s Trga bana Josipa Jelačića! 'To je za svaku osudu'

Petrač kao rješenje sadašnjega stanja vidi u tomu da se suvlasnici obeštete drugim prostorom. Predstavnica Državnoga ureda za upravljanje državnom imovinom Željka Šaponja izrazila je ogorčenost odluko

Zagreb Zagrepčani će i ove godine uživati u tradicionalnom uprizorenju 'živih božićnih jaslica'

U Isusovoj štalici na Kaptolu, koji se tijekom Adventa pretvara u mali Betlehem, svi će posjetitelji moći susresti Svetu obitelj - Isusa, Mariju i Josipa te mudrace, pastire i anđele koje će utjelovit

Izdvojeno
Najčitanije