Sakrij oglas
 Veličina slova Nastavak na Bundeku

FOTO: Norijada uz ples, zviždanje, polijevanje i obilje alkohola

  • Autor: hina
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
Mnoštvo maturanata okupilo se danas na glavnom zagrebačkom trgu kako bi tradicionalno proslavili posljednji dan nastave, odakle su uz techno glazbu iz DJ kamiona krenuli prema jezeru Bundek gdje je za maturante priređen bogat glazbeno-scenski program.

Na brašnom zabijeljenom podiju Trgu bana Jelačića, plešući, zviždajući, polijevajući se, uz obilje alkohola, maturanti su jasno davali do znanja da je njihovim srednjoškolskim brigama i obavezama zauvijek kraj.

Promet je oko podneva na Trgu bio zaustavljen te je prometovanje tramvajskih linija preusmjereno na Glavni kolodvor.

Povorka, kojoj se i ove godine pridružio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u podne je krenula prema novozagrebačkom parku Bundek Praškom, Zrinjevcem, Strossmayerovim i Tomislavovim trgom, Mihanovićevom, Miramarskom, Vukovarskom i dalje preko Mosta slobode.

Veselu povorku putem prate i dežurne ekipe liječnika te prometnih policajaca.

U programu koji traje od 13 do 22 sata na glavnoj pozornici na Bundeku nastupat će DJ Em Bee, Iva Ajduković, Martina Vrbos, Ivana Banfić i Nina Badrić.

I ove godine maturantima je zabranjeno unošenje alkohola, staklene ambalaže i ostalih opasnih stvari, a maturanti će tamo moći kupiti sendviče, vodu, sokove i pivo točeno u plastičnim čašama.

Na Bundeku će dežurati ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca, spasilaca i redara.


  • Autor: hina
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb FOTO: U Zagrebu pivo s Mandžinim likom postalo hit

Uz fotografiju Mandže na slici se može vidjeti i potpis našeg reprezentativca uz broj dresa.

Zagreb Bandić: 'Sramotno je da mediji objavljuju privatne tužbe o bilo kome. To govori više o državi u kojoj živimo'

"Ne bih to komentirao. Svako odgovara za svoje javno izgovorene riječi, pa i premijer. Nema nedodirljivih, svi smo jednaki", rekao je Bandić i istaknuo kako u proteklih 20 godina nikad nikome nije rek

Zagreb VIDEO: Skočili s vrha Zagrepčanke s 95 metara visine!

Base skakači Damir Juroš i Igora Palijaš proslavili su Uskrs na totalno drukčiji način. Popeli su se na 94,6 metara visoku Zagrepčanku i skočili padobranom. Svoj spektakularan skok objavili su na Yout

Zagreb Ovaj čovjek mogao bi biti prvi Bandićev suradnik koji će završiti u Remetincu!

Za saniranje Cibone lani potrošeno 70 milijuna javnoga novca, a klub i dalje dužan 50 milijuna kuna, račun je blokiran, a igrači pred štrajkom

Izdvojeno
Najčitanije