Sakrij oglas
 Velièina slova Nastavak na Bundeku

FOTO: Norijada uz ples, zviždanje, polijevanje i obilje alkohola

  • Autor: hina
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
Mnoštvo maturanata okupilo se danas na glavnom zagrebačkom trgu kako bi tradicionalno proslavili posljednji dan nastave, odakle su uz techno glazbu iz DJ kamiona krenuli prema jezeru Bundek gdje je za maturante priređen bogat glazbeno-scenski program.

Na brašnom zabijeljenom podiju Trgu bana Jelačića, plešući, zviždajući, polijevajući se, uz obilje alkohola, maturanti su jasno davali do znanja da je njihovim srednjoškolskim brigama i obavezama zauvijek kraj.

Promet je oko podneva na Trgu bio zaustavljen te je prometovanje tramvajskih linija preusmjereno na Glavni kolodvor.

Povorka, kojoj se i ove godine pridružio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u podne je krenula prema novozagrebačkom parku Bundek Praškom, Zrinjevcem, Strossmayerovim i Tomislavovim trgom, Mihanovićevom, Miramarskom, Vukovarskom i dalje preko Mosta slobode.

Veselu povorku putem prate i dežurne ekipe liječnika te prometnih policajaca.

U programu koji traje od 13 do 22 sata na glavnoj pozornici na Bundeku nastupat će DJ Em Bee, Iva Ajduković, Martina Vrbos, Ivana Banfić i Nina Badrić.

I ove godine maturantima je zabranjeno unošenje alkohola, staklene ambalaže i ostalih opasnih stvari, a maturanti će tamo moći kupiti sendviče, vodu, sokove i pivo točeno u plastičnim čašama.

Na Bundeku će dežurati ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca, spasilaca i redara.


  • Autor: hina
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
  • Datum: petak, 17. svibnja 2013. u 14:44
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb Bandić: Većina naših predsjednika bila je u zatvoru. Možda se i ja opet kandidiram

Zagrebački gradonačelnik otkriva i kako mu je bilo u zatvoru.

Zagreb Zagrebačko kazalište Tvornica lutaka slavi deseti rođendan!

Kazalište je 2005. osnovala glumica Petra Radin kao "kazalište koje voli bake i djedove, uključuje roditelje, ali čije programe kreiraju djeca".

Zagreb Nesvakidašnji prizor u središtu grada! Smetlar bacao frizbi s mladim Latvijcima (FOTO)

U parku Zrinjevac zabilježena je nesvakidašnja situacija. Turistima i članovima latvijske frizbi federacije koji su se zabavljali bacajući frizbi na nekoliko trenutaka pridružio se i smetlar. Iako je

Zagreb Predstavljen zbornik radova s 5. hrvatskoga socijalnoga tjedna 'Kultura rada u Hrvatskoj'

Predstavljen zbornik radova broji više od 500 stranica, a strukturom slijedi događanja na Petom hrvatskom socijalnom tjednu iz listopada 2011. godine.

Izdvojeno
Najčitanije