Sakrij oglas
 Veličina slova STARO BOLJE NEGO NOVO

Svaki dan pokvari se 17 novih tramvaja

  • Autor: M.P.Š.
  • Datum: ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u 11:27
I dok u ZET-u zahtjev za povećanjem cijena opravdavaju velikim gubitcima, što zbog kupnje novih tramvaja, što zbog uvođenja sms plaćanja koje im se tvrde, pokazalo neisplativo, novi tramvaji stalno se kvari

Učestali kvarovi na novim tramvajima otkrivaju im sve više mana. Svaki dan pokvari se 17 tramvaja, otkazuje im hidraulika, elektronika, podvozje i kočnice. Zanimljivo je i da se svaki dan u prosjeku čak šest tramvaja sudari, ode na redoviti servis ili na pranje i ostale planirane zastoje.

Proizlazi da svaki dan zagrebačkim tračnicama svoju rutu u cijelosti ne odvoze 23 nova tramvaja. I investicije poput SMS karata i info-displeja na postajama pokazale su se promašenima. Prošlo je tri godine od početka postavljanja displeja, ukupno vrijednih 70 milijua kuna, a još uvijek nisu svi u funkciji.


  • Autor: M.P.Š.
  • Photo: Administrator
  • Datum: ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u 11:27
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb FOTO: Zagrebom zavladala pustoš; postao grad duhova

Nigdje nikoga. Biste li se prestrašili da se nađete 'sami' u gradu?

Zagreb Rasvjetni stup zamalo pao na ženu s djetetom

"Sva sreća da je žena s dvogodišnjim djetetom uspjela proći prije pada stupa. Da je tim dijelom pločnika prošla samo koji trenutak ranije...", prepričao je prolaznik.

Zagreb FOTO: Saznajte gdje se sve 'skrivaju' masonska obilježja u glavnom gradu Hrvatske

Masonska obilježja po Zagrebu su učestala. Dozvolite da napravimo kratku šetnju po istima.

Zagreb Bandić: 'Vratio sam novce koje sam dobivao od Turističke zajednice'

Povjerenstvo je pokrenulo postupak protiv Bandića jer je u prošlom mandatu, od 2009. do 2013., uz plaću primao i naknadu kao predsjednik Turističke zajednice Grada Zagreba, što nije dopušteno prema Za

Izdvojeno
Najčitanije