Sakrij oglas
 Veličina slova STARO BOLJE NEGO NOVO

Svaki dan pokvari se 17 novih tramvaja

  • Autor: M.P.Š.
  • Datum: ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u 11:27
I dok u ZET-u zahtjev za povećanjem cijena opravdavaju velikim gubitcima, što zbog kupnje novih tramvaja, što zbog uvođenja sms plaćanja koje im se tvrde, pokazalo neisplativo, novi tramvaji stalno se kvari

Učestali kvarovi na novim tramvajima otkrivaju im sve više mana. Svaki dan pokvari se 17 tramvaja, otkazuje im hidraulika, elektronika, podvozje i kočnice. Zanimljivo je i da se svaki dan u prosjeku čak šest tramvaja sudari, ode na redoviti servis ili na pranje i ostale planirane zastoje.

Proizlazi da svaki dan zagrebačkim tračnicama svoju rutu u cijelosti ne odvoze 23 nova tramvaja. I investicije poput SMS karata i info-displeja na postajama pokazale su se promašenima. Prošlo je tri godine od početka postavljanja displeja, ukupno vrijednih 70 milijua kuna, a još uvijek nisu svi u funkciji.


  • Autor: M.P.Š.
  • Photo: Administrator
  • Datum: ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u 11:27
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb Otvorena Muzička akademija u Zagrebu (FOTO)

Ovaj događaj za Zagreb i Hrvatsku svojom je nazočnošću uveličao i hrvatski predsjednik Ivo Josipović. Kazao je kako je "ponosan i sretan" jer "hrvatska glazba danas ulazi u novu epohu".

Zagreb Delegacija Gradske skupštine Grada Zagreba odala počast Borisu Špremu

''Borisovo je čovjekoljublje uključivalo i njegovo domoljublje. Nije smatrao da je to potrebno posebno isticati. Za njega se to podrazumijevalo. To je dokazao cijelim svojim životom'', navodi se u pri

Zagreb Zbog redovitog održavanja ZET-ova uspinjača izvan pogona

Zbog svečanog otvorenja Muzičke akademije na Trgu Maršala Tita, u vremenu od 10.30 do 12.30 i od 18.30 do 20.30 sati u utorak će tramvajske linije 12, 13, 14 i 17 prometovati obilaznim trasama.

Zagreb Pažnja, izmjene: Linije 12, 13, 14 i 17 u utorak zaobilaze Frankopansku

Linija 13 prometovat će Vodnikovom i Mihanovićevom ulicom u oba smjera.

Izdvojeno
Najčitanije