Sakrij oglas
 Veličina slova STARO BOLJE NEGO NOVO

Svaki dan pokvari se 17 novih tramvaja

  • Autor: M.P.Š.
  • Datum: ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u 11:27
I dok u ZET-u zahtjev za povećanjem cijena opravdavaju velikim gubitcima, što zbog kupnje novih tramvaja, što zbog uvođenja sms plaćanja koje im se tvrde, pokazalo neisplativo, novi tramvaji stalno se kvari

Učestali kvarovi na novim tramvajima otkrivaju im sve više mana. Svaki dan pokvari se 17 tramvaja, otkazuje im hidraulika, elektronika, podvozje i kočnice. Zanimljivo je i da se svaki dan u prosjeku čak šest tramvaja sudari, ode na redoviti servis ili na pranje i ostale planirane zastoje.

Proizlazi da svaki dan zagrebačkim tračnicama svoju rutu u cijelosti ne odvoze 23 nova tramvaja. I investicije poput SMS karata i info-displeja na postajama pokazale su se promašenima. Prošlo je tri godine od početka postavljanja displeja, ukupno vrijednih 70 milijua kuna, a još uvijek nisu svi u funkciji.


  • Autor: M.P.Š.
  • Photo: Administrator
  • Datum: ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u 11:27
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb Prekrasan prizor - građani pustili lampione na Dolcu (FOTO)

Nakon 20 sati građani su pustili lampione u zrak. Jedan lampion sletio je na skelu katedrale i zapalio platno na njoj.

Zagreb Izglasan proračun od 6,85 milijardi kuna - pogledajte tko dobiva, a tko gubi!

U odnosu na prvo čitanje, više novca dobit će branitelji, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Ured za EU fondove. S druge strane, manje od planiranog bit će izdvojeno za plaće,

Zagreb Bernardić: Potrebno je legalizirati status građana u gradskim stanovima

Zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek obećala je tijekom aktualnog sata da će se tim pitanjem pozabaviti sustavnije kako bi se učinovitije moglo raspolagati gradskom imovinom.

Zagreb LISINSKI POSTAJE GLAZBENO-PLESNA POZORNICA: Ne propustite FIlharmonijski bal 30. prosinca!

Zagrebačka filharmonija svoj Filharmonijski bal tradicionalno održava prije samog dočeka pa će se tako već 30. 12. 2014. godine prostor dvorane Lisinski pretvoriti u glazbeno-plesnu pozornicu.

Izdvojeno
Najčitanije