Sakrij oglas
 Veličina slova STARO BOLJE NEGO NOVO

Svaki dan pokvari se 17 novih tramvaja

  • Autor: M.P.Š.
  • Datum: ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u 11:27
I dok u ZET-u zahtjev za povećanjem cijena opravdavaju velikim gubitcima, što zbog kupnje novih tramvaja, što zbog uvođenja sms plaćanja koje im se tvrde, pokazalo neisplativo, novi tramvaji stalno se kvari

Učestali kvarovi na novim tramvajima otkrivaju im sve više mana. Svaki dan pokvari se 17 tramvaja, otkazuje im hidraulika, elektronika, podvozje i kočnice. Zanimljivo je i da se svaki dan u prosjeku čak šest tramvaja sudari, ode na redoviti servis ili na pranje i ostale planirane zastoje.

Proizlazi da svaki dan zagrebačkim tračnicama svoju rutu u cijelosti ne odvoze 23 nova tramvaja. I investicije poput SMS karata i info-displeja na postajama pokazale su se promašenima. Prošlo je tri godine od početka postavljanja displeja, ukupno vrijednih 70 milijua kuna, a još uvijek nisu svi u funkciji.


  • Autor: M.P.Š.
  • Photo: Administrator
  • Datum: ponedjeljak, 30. siječnja 2012. u 11:27
 

      
Zadnje vijesti
Zagreb Bez struje u centru Zagreba, 23 trafostanice bile izvan funkcije

Ostali bez električne energije zbog kvara na 10-kilovoltnom kabelu u Zagorskoj ulici.

Zagreb Isplata novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta

Ured odlučuje zaključkom o pravu na novčanu pomoć i o njezinu iznosu u roku 30 dana od dana podnošenja zahtjeva s potpunom dokumentacijom.

Zagreb Kaos u centru Zagreba: Nema struje

Građani javljaju kako alarmi koji su se upalili stvaraju veliku buku.

Zagreb Kamo navečer? Pogledajte besplatne bosanskohercegovačke filmove u kinu Europa

Nakon šest godina možemo biti ponosni što smo zagrebačkoj publici dosad pokazali 60 filmova, 25 dokumentaraca, šest prelijepih glazbenih večeri, više od 15 tisuća gledatelja vidjelo je najbolja ostvar

Izdvojeno
Najčitanije