screenshot/YouTube

Zabava se pretvorila u horor: U vlaku smrti visjeli naglavačke više od sat vremena! (FOTO)

Autor: T. P.

Jedna od posjetiteljica koja je zaglavila u vožnji napisala je: "Zaglavili smo na vožnji u Thorpe Parku više od sat i pol. Nema nikakve naknade".

Jako skupa vožnja u zabavnom parku Thorpe Park pretvorila se u pravi horor. Naime, osmero ljudi koji su tražili malo zabave i adrenalina dobili su samo veliku porciju straha jer su naopačke zaglavili u vlaku smrti uslijed kvara u jednoj od kabina. U tako neugodnom položaju na visini od oko devet metara ostali su nešto više od sat vremena.

Posjetitelje je osoblje izvlačilo oko sat i 45 minuta. Vlak smrti nakon toga je zatvoren dok se ne popravi kabina koja je zaglavila, potvrdio je glasnogovornik Thorpe Parka, piše Metro.

Jedna od posjetiteljica koja je zaglavila u vožnji napisala je: “Zaglavili smo na vožnji u Thorpe Parku više od sat i pol. Nema nikakve naknade”.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.