screenshot/Twitter

(VIDEO) Trump gurnuo crnogorskog predsjednika, a Macron ga ‘nadmudrio’ u rukovanju!

Autor: dnevno.hr

Društvene mreže bruje o ovom rukovanju, a neki su ga proglasili i najneugodnijim državničkim rukovanjem

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Trump, danas se među ostalim susreo i s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović. I dok je susret s njom prošao uz korektan razgovor i nekoliko kamerom uhvaćenih zanimljivih pogleda, predsjednik Crne Gore Duško Marković prošao je nešto drugačije. Naime, čini se da ga je Trump odgurnuo kako bi mogao stati ispred njega. Markovića je Trumpo potez iznenadio, no nije reagirao te je sve prošlo vrlo suptilno, no ipak zapaženo.

Osim toga, kamerama nije promaknulo ni rukovanje s francuskim predsjednikom Macronom. Trump redovito kada se rukuje s državnicima pred kamerama pokušava povući tuđu ruku prema sebi, pokazujući tako na neki način svoju nadmoć. No, čini se da su ga neki u tome odlučili preduhitriti pa se time vodio i Macron. Društvene mreže stoga bruje o ovom rukovanju, a neki su ga proglasili i najneugodnijim državničkim rukovanjem.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.