(VIDEO) Strava u Beogradu: Likvidiran član klana Luke Bojovića, eksplodirao džip, dijelovi auta letjeli 50 metara u krug

Autor: Hina

Stravična eksplozija dogodila se u utorak oko 13 sati u beogradskoj četvrti Autokomanda (kod “Franša”, na potezu između Bulevara oslobođenja i Ustaničke ulice).

U strašnoj eksploziji automobila ubijen je Siniša Milić, zvani Boške (44), pripadnik grupe Filipa Koraća, desne ruke srbijanskoga kriminalca Luke Bojovića. Prema prvim informacijama, riječ je o podmetnutoj bombi.

Milić je nakon eksplozije vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali nekoliko minuta kasnije podlegao je ranama pred brojnim okupljenim svjedocima.

Na lice mjesta smjesta su pristigle brojne ogromne policijske snage. Više od 50 policajaca blokiralo je cijelu ulicu. Automobil je eksplodirao dok je stajao na semaforu i bio je prvi u redu. Od eksplozije oštećen je još jedan automobil koji je bio u blizini.

VIDEO možete pogledati OVDJE i OVDJE.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.