Screenshot /Youtube

(VIDEO) RACIJA U HOTELU KOJI ORGANIZIRA ORGIJE Upad koštao gotovo 300 kuna

Autor: dnevno.hr

U tajlandskom gradu Pattayi policija i vojska izvela je raciju u kasnim noćnim satima u hotelu Tulip nakon što im je dojavljeno kako se u tom hotelu održavaju ilegalne orgije, navodi britanski The Mirror.

U akciji je uhićeno  18 muškaraca i 14 mlađih Tajlanđanki koji su sudjelovali u orgijama koje je organizirao vlasnik kineskog hotela Sheng Liao Yang. Navodno, muškarci koji su sudjelovali u orgijama pristup su platili 1.500 bahta, odnosno 289 kuna te se prethodno registrirali na internetskoj stranici.

Policija je uhila Britance, Amerikance, Nijemce, Kanađane, Australce, Ruse, Malezijce i Kineze, a kako je upala policija i vojska u hotel svi su se brže bolje ogrnuli ručnicima i prekrili svoja lica i spolovila.

Vlasnik hotela je uhićen zbog ilegalnog vođenja hotela i priređivanja seks tuluma, a muškarci koje je privela policija su pušteni nakon policijskog ispitivanja.

Prema pisanju britanskog The Mirror, hotel Tulip nalazi se u patajskom okrugu Nong Prue te ima 30 soba na četiri kata dok je jedan od katova bio poznat kao “zona za igru”. Članovi osoblja koji su bili u hotelu u trenutku racije kao zadatak imaju posluživati vrući čaj, čistiti sobe i pridružiti se orgijama ako za to postoji želja kod gostiju.

Policija je zaplijenila kondome, lubrikante i igračke za seks.

Nakon što su Pattayju počeli dolaziti američki vojnici za vrijeme Vijetnamskog rata, Pattaya je postala glavni grad za orgije.




 

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.