screenshot/YouTube

(VIDEO) Njemačka zastupnica snimljena kako se smije tijekom govora o žrtvama terorističkog napada!

Autor: dnevno.hr

Högl se u međuvremenu ispričala, a u izjavi je dodala i da joj je žao što je njezino ponašanje tijekom konferencije izazvalo krive dojmove

Teroristički napad u Barceloni potresao je Europu te se o žrtvama govorilo s mnogo poštovanja i žaljenja. U jeku toga njemačka je političarka i potpredsjednica SPD-a Eva Högl snimljena kako se smije i veseli za vrijeme govora o žrtvama u Barceloni.

 Högl se široko smijala dok je predsjednik stranke Martin Schulz izražavao sućut za žrtve napada u četvrtak u Barceloni. Smijala se i rukovala s ostalima u prostoriji, a kamera je to neumjesno ponašanje spremno uhvatila. Kasnije se naglo uozbiljila, no mnogi su joj zamjerili.

Nijemci su sasuli niz kritika na društvenim mrežama, napisavši da nema poštovanja te da je njezino ponašanje “odvratno”. Neki su čak tražili njezinu ostavku.

Högl se u međuvremenu ispričala, a u izjavi je dodala i da joj je žao što je njezino ponašanje tijekom konferencije izazvalo krive dojmove te se ispričala svima koje je uvrijedila. No rekla je da oni koji su stajali iza Schulza nisu u početku mogli čuti što on govori.

“Tek kasnije sam čula da govori o napadu u Barceloni. To je strašan napad koji je utjecao na sve nas. Suosjećamo sa obiteljima žrtava i djelujemo. Pojačat ćemo policijske snage i zajedno raditi na borbi protiv terorizma, izjavila je Högl, prenosi Daily Mail.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.