Screenshot

(VIDEO) DONALD TRUMP danas slavi 72. rođendan

Autor: Hina

Američki predsjednik Donald Trump, koji je bio najstariji kandidat izabran prvi puta u Bijelu kuću, u četvrtak ima 72 godine.

Sa 70 godina Trump je 2016. bio najstarija osoba koja je po prvi put izabrana za predsjednika. Ronald Reagan imao je 73 godine kada je izabran 1984., ali mu je to bio drugi mandat. Bijela kuća nije objavila na koji će način predsjednik obilježiti rođendan, ali njegov program za četvrtak ne ukazuje ni na kakav javni događaj.

Rođendansku tortu Trump je dobio u ponedjeljak, dan prije povijesnog summita sa sjevernokorejskim čelnikom Kim Jong-unom. Tortom ga je iznenadio singapurski premijer Lee Hsien Loong, a fotografija s tortom i rečenicom “Slavimo rođendan, malo ranije” objavljena je na Twitteru.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.