Facebook

SRAMOTA ZA LJUDSKU VRSTU: Srbi tragaju za bordelom gdje plaćaju da bi silovali pse!?

Autor: dnevno.hr

Na Facebook stranici su objavili su i fotografije psa koji je odjeven u crne najlon čarape, očigledno pripremljen za neku od bolesnih akcija

Putem svoje Facebook stranice Udruga za zaštitu životinja Levijatan  iz Beograda objavila je stravičnu i uznemiravajuću vijest. Srpski mediji pišu kako u Beogradu postoji bordel sa psima u kojem omamljuju jadne životinje, odijevaju ih u seksi krpice i zlostavljaju iživljavajući se na njima.

Na Facebook stranici su objavili su i fotografije psa koji je odjeven u crne najlon čarape, očigledno pripremljen za neku od bolesnih akcija. Ne možemo se ne zapitati kuda to ide ljudski rod? Bilo da je ova vijest podvala ili što drugo, sama pomisao na nešto ovakvo diže želudac.

Navedena udruga nudi čak tisuću eura svakom onom tko im pomogne kako bi se razotkrilo gdje se to događaju ovi strašni i neljudski događaji.

Navodno se sve događa u nekom stanu.

Na Facebooku je o svemu Udruga Levijatan objavila:

“!!!!WARNING-UPOZORENJE!!!! extreme photos – ekstremne fotografije.

Dobili smo informaciju da se ovakvi bordeli sa psima nalaze i u Beogradu. Ovakva vrsta dekadencije društva i trendova sa zapada mora se zaustaviti.




Nudimo početnu nagradu od 1.000 eura tko nas dovede do jednog ovakvog mjesta, ili nam da informaciju gdje se ovakvi ljudi skupljaju.

Ovo nadilazi zakon, sljedeće što očekujemo je da postane normalna i pedofilija i silovanja i ne znamo više ni sami što bolesnicima može da pasti na pamet.

Mi svi zajedno kao društvo moramo kazati JASNO NE ovakvom otrovu koji nam se plasira.




Inače ove i još neke gadnije slike se vrte po “duhovitim” srpskim portalima. Ovo ne da nije smiješno nego je toliko degradirajuće, mizerno i bolesno da je nas sve u kompletu sramota cijele ljudske rase.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.