UZNEMIRUJUĆI VIDEO: U Južnoj Koreji zakapaju milijune živih svinja

Autor: P.R.

Od prosinca prošle godine Južna Koreja pogubila je 20 % domaće stoke oboljele od slinavke i šapa. Pobijeno je tri milijuna životinja, uglavnom svinja, a većina njih je skončala živa zakopana u enormnim jamama.

Nehumano postupanje sa životinjama na farmama za masovni uzgoj domaćih životinja u Južnoj Koreji gotovo prelazi granice zdravog razuma. Od prosinca prošle godine ta je zemlja uklonila 20 % domaće stoke oboljele od slinavke i šapa. Pobijeno je tri milijuna životinja, uglavnom svinja, a većina njih je skončala živa zakopana u enormnim jamama. Nehumani čin ostavio je i posljedice na radnicima koje su često u snu znali proganjati zastrašujući vrisci svinja. Zastrašujući je upravo i video koji prikazuje jedan od slučajeva istrebljenja u Južnoj Koreji, nažalost učestale prakse.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.