Facebook

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Djevojka putem Facebooka izravno prenosila kako joj policajac UBIJA DEČKA!

Autor: A.P.

Diamond Reynolds, dok Castille obliven krvlju umire, gleda izravno u kameru i objašnjava situaciju. Na snimci se vidi i ruka policajca koji drži pištolj.

Iz Minnesote u SAD-u stiže novi šokantni slučaj policijskog nasilja. Diamond Reynolds započinje svoju priču ovim riječima: “Policajac nas je zaustavio zbog razbijenog stražnjeg svjetla, a svjetlo uopće nije bilo razbijeno”.

Nažalost, stvari su se otele kontroli, a sama situacija je eskalirala nasiljem te završila tragično  –  Philando Castile je upucan.

Diamond Reynolds, dok Castille obliven krvlju umire, gleda izravno u kameru i objašnjava situaciju. Na snimci se vidi i ruka policajca koji drži pištolj.

U izravnom prijenosu na Faceboku Reynolds je rekla: “Rekao je policajcu da ima oružje i da će posegnuti za novčanikom, a policajac ga je samo upucao u ruku”.

Na stražnjem sjedalu automobila u trenutku incidenta nalazila se njena 4-godišnja kćer.

Osim toga, na ovoj stravičnoj snimci se čuje i policajac koji govori djevojci da drži ruke tako da ih može vidjeti, donosi Daily Maily.

“Rekao sam mu da se ne miče, rekao sam mu da ne poseže rukama”, čuje se policajac kako objašnjava.




“Molim te Bože, nemoj mi to reći. Molim te Isuse, nemoj mi reći da je umro. Molim vas gospodine policajac, nemojte mi reći da ste mu to napravili. Ispalili ste četiri metka u njega. Samo je želio pogazati vozačku i prometnu dozvolu”, govori šokirana djevojka u kameru.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.