Screenshot / Twitter

Upozorenje na turskom aerodromu: ‘Znate li da Švedska ima najvišu stopu silovanja na svijetu?’

Autor: M.M.

Za reklame odgovara privatna tvrtka, izvijestila je provladina agencija Anadolija.

Odnosi između Ankare i Europe pogoršali su senakon neuspjelog pokušaja vojnog puča prošloga mjeseca, a upozorenje koje je osvanulo na međunarodnom aerodromu “Ataturk” samo je potvrdilo trenutne trzavice.

Na istanbulskom je aerodromu osvanula reklamna traka kojom se putnici upozoravaju da ne odlaze u Švedsku jer ta zemlja, kako se tvrdi, ima najvišu stopu silovanja na svetu.

“Upozorenje za putovanje! Znate li da Švedska ima najvišu stopu silovanja na svijetu?”, navodi se na velikoj reklami koja se nalazi pored pokretnih stuba u dijelu aerodroma koji je određen za polijetanje.

Za reklame odgovara privatna tvrtka, izvijestila je provladina agencija Anadolija.

Podsjećamo, Turska je 15. kolovoza pozvala na konzultacije ambasadora Švedske u toj zemlji, nakon što je službeni Stockholm optužio Ankaru da je legalizirala seksualne odnose s djecom.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.