Wikimedia Commons

Uoči proslave Nove godine u Europi stroge mjere sigurnosti

Autor: dnevno.hr

Uoči proslave Nove godine diljem Europe bit će uvedene stroge mjere sigurnosti

Na ulice Pariza se tako šalje gotovo osam tisuća policijskih časnika i vojnika. Svrha mjera je spriječiti i nerede i moguće terorističke napade. Na oku će francuska policija posebno držati Elizejske poljane. Tamo će biti postavljene i betonske zapreke kako bi se spriječio ulazak automobila, javlja HRT.

Nedavno je  sjeverni njemački grad Hamburg npostavio nove sigurnosne kamere koje omogućuje policiji da brzo reagira ako bude potrebe. Građani mogu, kako je objavila londonska policija, očekivati naoružane policajce i zapreke za vozila u samom središtu grada.

Na višu su razinu podignute i sigurnosne mjere uoči Nove godine u cijeloj Turskoj. U novogodišnjoj će noći samo u Istanbulu na ulicama biti čak 37 tisuća policajaca.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.