Uhićen njujorški bombaš Ahmad Khan Rahami, u pucnjavi ranjeni policajci!

Autor: T. P.

Uhićen je u njujorškom Lindenu, a prema tvrdnjama svjedoka, uhićenju je prethodila u pucnjava u kojoj su ranjeni i policajci.

Nakon što je FBI objavio tjeralicu za Ahmadom Khan Rahamijem, jednim osumnjičenim u vezi bombe u okrugu Chelsea na Manhattanu, dotični je Afganistanac i uhićen, javlja NY Times. Uhićen je u Lindenu u New Yerseyu, a prema tvrdnjama svjedoka, uhićenju je prethodila u pucnjava u kojoj su ranjeni i policajci. Linden se nalazi blizu Elizabetha, gdje je u nedjelju pronađeno još nekoliko eksplozivnih naprava, piše BBC.

Američki predsjednik Barack Obama izjavio je da zasad nije utvrđena povezanost između atentata u New Jerseyju i u New Yorku za koje je uhićen Rahami.

untitled1

Smatra se da bi on mogao biti povezan s pet ljudi koje je FBI priveo i ispitao u noći od subote na nedjelju. Istraga je trenutno koncentrirana na to da utvrde ima li veze između neeksplodirane naprave postavljene nedaleko od one koja je eksplodirala u Chesleaju te bombe u Seaside Parku u New Yorku, i pet drugih eksplozivnih naprava pronađene na željezničkoj stanici Elizabeth.

Ahmad Khan Rahami je opisan kao bijelac, naoružan i opasan, težine oko 90 kg i visine oko 168 cm. On je ili trenutni ili bivši stanovnik Elizabetha u New Yorku.

>>> Identificiran bombaš iz New Yorka: traži se Ahmed Khan Rahami, Afganistanac




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.