Twitter

U Francuskoj nestala četveročlana obitelj! U stanu pronađeni tragovi krvi

Autor: T. P.

Pretres njihovih stanova nije dao većih rezultata

Otac, majka i njihovo dvoje djece – 21-godišnjak i 18-godišnjakinja nestali su prije jedanaest dana na zapadu Francuske, što je neobičan, misteriozan slučaj koji podsjeća na slučaj jedne obitelji ubijene 2011.

Rijče je o članovima obitelji Troadec čiji se nestanak istražuje u Francuskoj. Dvojica sudaca zadužena su za istragu u čijim se nalozima govori o “umorstvu”, “otmicama” i o “nezakonitom zadržavanju”, dodao je francuski sud.

“Nalazi policajaca i forenzičara omogućili su da otkrijemo brojne tragove krvi koji su dijelom bili obrisani. Hladnjak je bio pun hrane”, stoji također u priopćenju suda. Prema navodima suda, u kući su u nedjelju pronađeni i tragovi krvi koji pripadaju toj obitelji, no tijek događaja zasad je nemoguće utvrditi.

Kolege s posla o Pascalu Troadecu (1966.) govore da je bio simpatičan, ali tih te da nije mnogo spominjao privatan život i obitelj. Ipak, na njemu nisu primjećivali ništa neobično.

Njegova supruga Brigitte Troadec (1967.) radila je u poreznoj upravi i trebala se u ponedjeljak vratiti na posao. Njihov sin (1996.) bio je student informatike, a kći Charlotte (1998.) isto studentica. Pretres njihovih stanova nije dao većih rezultata.

Dio francuskih medija piše da je otac prije patio od depresije, a sin da je imao “psihičkih problema”.




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.