TUGA DILJEM SVIJETA Poljska popustila pod pritiscima i odbacila zakon koji je izazvao revoluciju u zaštiti života!

Autor: Vjera

Napadi su nakon prvotnog prijedloga zakona bili nevjerojatni a na noge se digla cijela Europa, stoga ne čudi, ali ipak jako žalosti da je Poljska ipak popustila pod pritiscima.....

U srijedu je parlamentarni odbor za pravosuđe i ljudska prava vratio prijedlog  zakona o zaštiti života u zastupničku dvoranu te je predložio odbacivanje, čime je iznenadio svijet. No u četvrtak je parlamentarna većina zahvaljujući i glasovima vladajuće stranke PIS koja je prijedlog zakona i predložila, ipak izglasala odbacivanje zakona koji je pokrenuo revoluciju u zaštiti ljudskog života i njegova dostojanstva! Riječ je o zakonu koji bi u potpunosti zabranio abortus.

U pro -life krugovima diljem svijeta vlada šok i nevjerica ponajviše zbog toga jer je Poljska ipak, popustila pred pritiscima svijeta! Vladajuća stranka napomenula je kako će i dalje štiti život ali na drugačiji način.

 

Autor: Vjera
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.