flickr.com

Trump otkrio prvi potez u ulozi predsjednika SAD-a!

Autor: T. P.

"Kad je riječ o trgovini, objavljujem da imamo namjeru povući se iz Transpacifičkog partnerstva, potencijalne katastrofe za našu zemlju", dodao je Trump

Donald Trump izjavio je da će prvog dana preuzimanja ureda izići iz trgovinskog sporazuma o Transpacifičkom partnerstvu (TPP), kako je i najavljivao u kampanji.

“Zatražio sam od svog tranzicijskog tima da sastavi popis izvršnih aktivnosti koje možemo poduzeti već prvog dana kako bi obnovili naše zakone i vratili natrag naša radna mjesta”, rekao je Trump u videoporuci u kojoj je najavio prioritete u prvih sto dana vlasti.

>>> Trumpovih prvih 100 dana – evo što kani učiniti!

“Kad je riječ o trgovini, objavljujem da imamo namjeru povući se iz Transpacifičkog partnerstva, potencijalne katastrofe za našu zemlju”, dodao je Trump.

Kako smo već pisali, TPP je i kod nas vrlo nepopularan, i taj dio bi trebao lakše ići – većina Europljana ga isto tako ne želi, kao ni većina Amerikanaca. Iako europske političke elite i dalje govore kako je to najveća stvar ikad za europske građane. Stvar je u tome da im malo tko vjeruje.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.