commons.wikimedia.org

Trump i službeno proglašen kandidatom za Bijelu kuću!

Autor: T. P.

"Velika mi je čast biti republikanski kandidat za dužnost predsjednika Sjedinjenih Država. Marljivo ću raditi i neću vas razočarati. Amerika prije svega!", napisao je Trump na Twitteru.

Delegati na republikanskoj konvenciji u Clevelandu službeno su proglasili Donalda Trumpa kandidatom za Bijelu kuću. Službena je to potvrda da je ovaj sedamdesetogodišnji milijarder preuzeo stranku.

Jedan od Trumpovih sinova, Donald mlađi, obznanio je da 89 delegata New Yorka daje potporu Trumpu, s čijim glasovima ima više od  potrebne većine (1.237 glasova) na predizborima. Iza njega su senator Teksasa  Ted Cruz sa 475 delegata, guverner Ohija John Kasich sa 120 i senator Floride Marco Rubio sa 114.

“Velika mi je čast biti republikanski kandidat za dužnost predsjednika Sjedinjenih Država. Marljivo ću raditi i neću vas razočarati. Amerika prije svega!”, napisao je Trump na Twitteru.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.