SCREENSHOT: TWITTER

TISUĆE NA ULICAMA PROTIV TRUMPA: U SAD-u vlada kaos, jedna osoba ranjena! (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Za pucnjavu osumnjičen muškarac Afroamerikanac, u kasnim tinejdžerskim godinama.

U subotu tijekom prosvjeda u Portlandu protiv novoizabranog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa jedna je osoba ranjena, javlja policija. Osoba je, naime, upucana na mostu Morrison po kojem su marširali prosvjednici.

Putem Twittera policija je poručila: “Svi odmah moraju napustiti to područje”, nadodali su kako pozivaju sve svjedoke da se jave.

Za pucnjavu osumnjičen muškarac Afroamerikanac, u kasnim tinejdžerskim godinama.

Već treću noć zaredom nastavljeni su prosvjedi protiv izbora Trumpa za novog američkog predsjednika u nekoliko američkih gradova.

Tisuće prosvjednika sa spuštanjem mraka, izašle su na ulice Miamija, Atlante, Philadelphije, New Yorka, San Francisca, Portlanda i Oregona, izražavajući ljutnju konzervativnom Trumpovom retorikom tijekom kampanje o useljenicima, muslimanima i ženama.

 Podsjetimo, u četvrtak je Trump osudio Amerikance koji su prosvjedovali protiv njega, prozvavši pritom medije da su oni ti koji potiču te prosvjede, ali je devet sati poslije pohvalio strast prosvjednika prema SAD-u i obećao ujediniti podijeljenu zemlju.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.