Wikimedia Commons

SVETOGRDNI INCIDENT U NJEMAČKOJ: Sirijac upao na vjenčanje, zazivao Alaha i dodirivao kip Djevice Marije!

Autor: T. P.

Ispotavilo se da je riječ o 23-godišnjem sirijskom mladiću koji je potom odveden u psihijatrijsku bolnicu.

Mladoženja Marcel Lohbeck (35) i mlada Friederike svoje će svadbeni dan među ostalim pamtiti po incidentu koji je tijekom vjenčanja u crkvi u Duisburgu izazvao jedan Sirijac. Dotični je upao u crkvu uzvikujući “Alahu Akbar” te uništavajući cvijeće po crkvi. U tom je trenutku u crvi bilo oko 90 osoba, a Sirijac je na vjenčanju bio od početka obreda. Prema riječima mladoženje, muškarac je nosio šešir i sjeo je u zadnji red, prenosi Daily Mail.

“Ubrzo nakon toga, ustao je i počeo šetati okolo. Smijao se na uznemirujući način i dodirivao kip Djevice Marije. Pričao je arapski i nešto engleskog, a zatim je počeo uništavati cvijeće i vikati ‘Allahu Akbar’, dodao je uznemireni mladoženja.

Mladoženjin ujak, koji je policajac, pokušao je intervenirati, no Sirijac je odbio napustiti crkvu. Izazvao je tučnjavu u kojoj je policajac zadobio lakše ozljede lica. Sirijac je obuzdan do dolaska policijskog pojačanja. Ispotavilo se da je riječ o 23-godišnjem sirijskom mladiću koji je potom odveden u psihijatrijsku bolnicu.

Autor: T. P.

ZADNJE VIJESTI