screenshot

(STRAVIČAN VIDEO) SPASITE JADNU ŽIVOTINJU! 300 tisuća osoba pogledalo kako žena pokušava objesiti psa!

Autor: dnevno.hr

Čovjekov odnos prema životinjama pokazuje kakav je čovjek doista.

Zlostavljanje životinja nije rezultat samo neke sporedne mane u osobnosti, nego je puno vjerojatnije simptom dubokog mentalnog poremećaja. Nepoznati autor je rekao:“Samo vam pas može dati beskrajnu ljubav. Nemojte ga iznevjeriti.” No, izgleda kako se toga ne drže svi. Naime, Facebookom se širi video zlostavljanja psa koji je pregledalo preko 300 tisuća osoba.

Ako je suditi po komentarima i objavi, video je iz Rusije. Ma da je i iz Zanzibara, čovjek se ovako ne smije ophoditi sa živim bićima. Ma i neživima. Video prikazuje jednu ženu koja pokušava objesiti psa za drvo.

Korisnica Facebooka koja je podijelila video moli sve da zovu živodere i da spase životinju od nje.


Čovjekov odnos prema životinjama pokazuje kakav je čovjek doista.  “Ako uzmete psa s ulice i nahranite ga, neće vas ugristi. To je osnovna razlika između psa i čovjeka”, rekao je veliki Mark Twain. Imajte to na umu. Ako slučajno vidite zlostavljanje životinja, zaustavite to.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.