Facebook

STRAVIČAN PRONALAZAK NESTALE DJEVOJKE: ‘Šef me vezao lancima kao psa pa me zaključao u kontejner…’

Autor: A.P.

Djevojka je policiji navodno otkrila kako je najmanje četiri tijela spaljeno na imanju. Šerif je otkrio kako su pretragom pronašli oružje i municiju.

Nakon što je 30-godišnja Kala Brown nestala u kolovozu, u četvrtak su je američki policajci pronašli u metalnom kontejneru zaključanu i vezanu lancima. Pronašli su je nakon što su čuli lupanje iz unutrašnjosti kontejnera na imanju njezinog šefa! Imanje se nalazi u Južnoj Karolini, u Woodruffu.

Šerif Chuck Wright rekao je kako je bila unutra vezana poput psa. ”Sreća je da smo pronašli tu djevojku, to je Božji dar”, nadodao je Wright.

Kala tvrdi u kontejneru je provela posljednja dva mjeseca i da je redovito dobivala hranu, piše Daily Mail.

No, djevojka je u kolovozu nestala zajedno sa svojim dečkom Charliejem Carverom (32) za kojim se i dalje traga. Njegov automobil policija je pronašla na imanju Todda Kohlheppa koji je registrirani seksualni prijestupnik.

Djevojka je policiji navodno otkrila kako je najmanje četiri tijela spaljeno na imanju. Šerif je otkrio kako su pretragom pronašli oružje i municiju.

Naime, za Kohlhepa koji je agent za prodaju nekretnina Kala Brown  je radila, a zaposlila se samo nekoliko tjedana prije nestanka.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.