STRAVA: Policija nasred ulice uhvatila dijete, oko sebe je imao samoubilački pojas! (VIDEO)

Autor: I.G.

Uhićenje se dogodilo samo 24 sata nakon strašne tragedije na svadbi u Gaziantepu u jugoistočnoj Turskoj u subotu navečer kada se bombaš samoubojica, dijete, raznjelo. u tom stravičnom napadu ubijena je 51 osoba, 69 je ozlijeđeno.

Na Youtubeu je objavljena šokantna snimka koja prikazuje trenutak u kojem iračka policija uklanja samoubilački pojas s dječaka nasred ulice. Snimka je nastala u nedjelju navečer u iračkom gradu Kirkuku, sjeverno od Bagdada.

Policija je u posljednji tren shvatila da dječak nosi samoubilački pojas te su ga uspjeli spriječiti. Mediji navode kako je maloljetnik pripadnik ISIL-a.

Uhićenje se dogodilo samo 24 sata nakon strašne tragedije na svadbi u Gaziantepu u jugoistočnoj Turskoj u subotu navečer kada se bombaš samoubojica, dijete, raznjelo. u tom stravičnom napadu ubijena je 51 osoba, 69 je ozlijeđeno.

Nekoliko sati prije u  Kirkuku su se dogodila još dva napada bombaša samoubojica, u kojima su ozlijeđene tri osobe, piše rudaw.net. 

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.