Wikimedia Commons

Srušio se avion Pakistan International Airlinesa s 40-ak putnika! Glasnogovornik: Zrakoplov nestao

Autor: Dnevno.hr

Radilo se o letu iz Chitrala za Islamabad

Pakistanski mediji su objavili kako se zrakoplov Pakistan International Airlinesa, na kojemu se nalazilo 40-ak putnika, srušio na sjeveru zemlje, javlja BBC.

Daily Mail piše kako je avion nestao nakon što je poletio iz regije Chitral te kako se u njemu nalazilo 47 osoba. Glasnogovornik je potvrdio kako je zrakoplov nestao.

Radilo se o letu iz Chitrala za Islamabad.

Još uvijek nije jasno ima li žrtva u padu zrakoplova. Laiq Shah, viši policijski službenik provincije Khyber Pakhtunkhwa, rekao je kako se avion srušio na području provincije Havelian.

“Spasilački timovi stižu na mjesto gdje je avion pao, uskoro ćemo znati više”, rekao je glasnogovornik Službe civilnog zrakoplovstva Pervez George za Reuters.

PIA se o slučaju očitovala službenim priopćenjem.

“Nažalost, moramo informirati javnost kako je avion ATR-42 PIA-e na letu PK-661, na kojemu se nalazilo oko 40 osoba, nestao te se izgubila veza između zrakoplova i kontrole leta.




Avion je uzletio iz Chitrala prema Islamabadu. Mobilizirali smo sve raspoložive resurse kako bismo locirali avion. Informirat ćemo medije čim budemo imali novih informacija, a aktivirali smo i naš krizni centar”, navodi se u priopćenju PIA-e.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.