Putinovu djecu javnost nikad nije vidjela, ovo su sinovi ruskog predsjednika? (FOTO)

Autor: Dnevno.hr

Putin ima i dvije kćeri s bivšom suprugom a koje javnosti nisu poznate.

Putin je jako tajnovit oko svoje obitelji. Rijetko se u javnosti pojavljivao sa svojom nekadašnjom suprugom Ljudmilom, a dvije kćeri koje ima s njom nepoznanica su za javnost, kako svjetsku, tako i rusku.

Gimnastičarka, 33-godišnja Alina Kabaeva, za koju mediji tvrde da je nova izabranica srca Vladimira Putina, pojavila se prvi put u javnosti s dvojicom sinova.

putinova-djeca

Britanski tabloidi tvrde da su u pitanju sinovi ruskog predsjednika, s kojim je Kabajeva navodno i u braku. Podsjetimo, Vladimir Putin razveo se nakon 30 godina braka od supruge Ljudmile, prije tri godine.

Mediji su tada pisali da se Kabaeva potom udala za Putina. On sam nikada nije demantirao niti potvrdio te informacije jer odbija govoriti o svom privatnom životu.

Inače, Putin iz prvog braka ima već spomenute dvije kćeri, tridesetogodišnju Mariju i godinu mlađu Katerinu. Putin ih rijetko spominje, a i viđa. Jednom prilikom izjavio je kako žive u Rusiji te da se vide dva puta mjesečno.

Prije godinu dana bloger Aleksej Navalni, kritičar Kremlja, objavio je video u kojem se navodno nalazi Putinova mlađa kćer. Otkrio je da se skriva iza pseudonima Katerina Vladimirovna Tikonova. Uz članak objavio je i video uradak na kojemu navodna Putinova kćer pleše.
Rusko nezavisno medijsko poduzeće navodno je otkrilo misterioznu Katerinu u znanstvenom vijeću Moskovskog državnog sveučilišta, gdje radi na jednom projektu, tvrdi bloger.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.