Screenshot Youtube

Pucnjava u noćnom klubu na Floridi: Najmanje dvoje mrtvih i 17 ranjenih

Autor: I.G.

Jedan od prolaznika kazao je kako se čulo 30-ak pucnjeva i da su dolazili iz nekoliko izvora.

U noćnom klubu na Floridi došlo je do pucnjave. Kako javlja CNN, najmanje dvije osobe su ubijene a još 17 je ozlijeđeno u noćnom klubu u Fort Myersu. Pucnjava se dogodila za vrijeme “tinejdžerske večeri” a neki među posjetiteljima su bili i 13-godišnjaci.  Wink News televizijska postaja smještena u Fort Myersu opisuje cijelu situaciju kaotičnom. Kako izvješčuju, ljudi su istrčavali iz noćnog kluba, a u pozadini su se čuli pucnjevi.

Jedan od prolaznika kazao je kako se čulo 30-ak pucnjeva i da su dolazili iz nekoliko izvora. Žrtve još uvijek nisu identificirane. CBS javlja da su privedene tri osobe osumnjičene za umiješanost u napad. Policija je na drugoj lokaciji uhitila osumnjičenu osobu, a na trećoj je došlo je do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba. Sumnjiva osoba uhićena je nekoliko četvrti dalje.

 




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.