Davor Javorovic/PIXSELL

PUCNJAVA PRED BOLNICOM U IZOLI: Muškarac zapucao na liječnika i dvojicu policajaca

Autor: M.B.

Zasad neidentificirani muškarac navodno je ustrijelio dvojicu policajaca i jednog liječnika.

U bolnici u slovenskom gradu Izoli u ponedjeljak neštio prije 15 sati došlo je do pucnjave u kojoj ima teško ozlijeđenih i mrtvih osoba, izvijestile su Primorske novice, na koje se poziva portal 24ur.com.

Zasad neidentificirani muškarac navodno je ustrijelo dvojicu policajaca i jednog liječnika, a u konačnici je njega ubila policija. Čulo se najmanje pet hitaca.

Direktor bolnice Radivoj Nardin je izjavio da su tri osobe u teškom stanju te da im život visi o koncu u operacijskoj sali.

Jedan svjedok je za Primorske novice izjavio da je sa sinom izlazio iz bolnice kada je ugledao strašan prizor. Na tlu je ležao teško ozlijeđeni policajac, a nekoliko metara dalje bilo je vozilo s nekoliko rupa od metaka, u kojemu je nepomično sjedio muškarac.

Prema informacijama RTV Slovenije, u vozilu je bio napadač i njega je policija navodno ubila. U međuvremenu je stigla i zasad nepotvrđena informacija da je jedan ozlijeđeni policajac podlegao ozljedama.

Direktor bolnice Nardin rekao je da do daljnjega neće davati službene izjave, sve dok ne stupi u kontakt s obiteljima žrtava. Samo je napomenuo da su svi u šoku.

Prema prvim informacijama, napadač je prvo zapucao u čekaonici na očnom odjelu bolnice, a na meti mu se navodno našao urolog. U čekaonici je nastala panika, a napadač je pokušao pobjeći. Policija ga je ustrijelila i ubila nakon što je sjeo za upravljač.




Primorske novice doznaju da je napadač 68-godišnjak, stari znanac policije, koji je zbog dviju pljački već bio neko vrijeme u zatvoru.

Inače, bolnicu u Izoli nerijetko posjećuju i hrvatski građani, najčešće oni iz sjeverozapadnog dijela Istre.




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.