PRONAĐENO TIJELO DJEVOJČICE! Radi li se o Madeleine McCann?

Autor: M. Berić

Australske vlasti još nisu identificirale tijelo.

Ostaci svjetlokose djevojčice koja je stara između dvije i četiri godine, pronađeni su ostavljeni uz brzu cestu u ruralnom dijelu na jugu Australije, ranije ovog mjeseca. Vjeruje se da je djevojčica ubijena na drugoj lokacijiprvom polovicom 2007, priopćila je australska policija, javlja Guardian.

Ostaci su pronađeni u kovčegu, s odjećom i raspadnutim poplunom uz cestu kod mjesta Wynarka, u blizini Adelaide.

Otkriće je dovelo do pretpostavke da se radi o Madeleine, koja je također imala svjetlu kosu, te je tri godine u svibnju 2007, kada je nestala iz portugalskog odmorišta.

Krije li zavjesa odgovor na tajnu nestanka malene Maddie?
”Znamo za izvještaje o ostacima djeteta pronađenih u Australiji te smo kontaktirali australske vlasti”, rekao je glasnogovornik Metropolitana.

Australske vlasti još nisu identificirale tijelo, ali smatraju da je malo vjerojatno da je žrtva Madeleine.

”Fokusiramo istragu na Južnu Australiju, ali uzet ćemo u obzir bilo koje potencijalno nestalo dijete. Dok ne identificiramo dijete, moramo biti otvoreni za sve mogućnosti”, zaključuje šef australske policije, Grant Stevens.




Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.