Instagram

PREDSJEDNICA ODUŠEVILA DRUŠTVENE MREŽE: Hrvatska i na Novom Zelandu

Autor: A.P.

Dijaspori nije svejedno na drugom kontinentu, te čeznu sa svojom domovinom. Vjerojatno ih vuče srce tamo gdje je dom.

Nakon posjeta Australiji predsjednica Kolinda Grabar Kitarović otišla je na Novi Zeland.  Susrela se s pripadnicima tamošnje hrvatske zajednice, kao i s premijerom te države Billom Englishom, predstavnicima vlasti.

Prva Instagram objava kojom je predsjednica oduševila, bila je ona kraj biste blaženog Alojzija Stepinca.

PREDSJEDNICA S AUSTRALSKIM HRVATIMA: Grabar Kitarović odala počast Alojziju Stepincu

Sada je objavljena fotografija na kojoj pozira pored ribarskog broda u Adelaideu. Dijaspori nije svejedno na drugom kontinentu, te čeznu sa svojom domovinom. Vjerojatno ih vuče srce tamo gdje je dom. Na brodu piše Jadran, što je oduševilo korisnike društvenih mreža. A možda je to i do hastagova koji su objavljeni kao opis fotografije a glase: #jadran #hrvatskiribarisunajboljinasvijetu.

#portlincoln #jadran #hrvatskiribarisunajboljinasvijetu

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on




Podsjetimo, u svom pobjedničkom govoru kada je izabrana za predsjednicu, Kolinda Grabar Kitarović se okupljenima obratila riječima zahvale te obećala kako se baviti boljitkom države.

”Hvala svakom ribaru, seljaku, poduzetniku, svakoj ženi poduzetnici, domaćici, svakom branitelju, posebno onima u Savskoj, ali i mnogim drugima koji su me podržavali. Hvala poljoprivrednicima, radnicima, seljacima, umirovljenicima kojima moramo vratiti dostojanstven život. Hvala svima jer vi ste moja snaga, ja ću biti vaš glas i vaša predsjednica”, rekla je Grabar-Kitarović u svom pobjedničkom govoru.




Bilo kako bilo, predsjednica se drži svojih riječi i misli na hrvatske ribare.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.