Screenshot: Facebook

Pogledajte sramotu ispred zgrade hrvatskog veleposlanstva u Bernu!

Autor: dnevno. hr

Ispred zgrade hrvatskog veleposlanstva u Bernu donedavno vas je mogao dočekati nevjerojatan prizor. Hrvatska zastava postavljena ispred zgrade bila je u potpunosti poderana.

Postavlja se pitanje zna li Ministarstvo vanjskih poslova o ovom propustu i tko vodi računa o tome? Kako je moguće da se dogodi tako sramotan propust i je li itko odgovarao za njega? Ako nije, hoće li netko odgovarati?

Ako hrvatsko veleposlanstvo neće voditi računa o tome da se zemlja što bolje predstavi drugim zemljama i svijetu, zašto bi itko drugi to radio? Kako se predstavljamo Švicarskoj u njezinom glavnom gradu, ako nikoga iz našeg veleposlanstva nije briga što nam je zastava potpuno poderana?

Neslužbene informacije govore kako je zastava skinuta i zamijenjena tek nakon što je u potpunosti rasparana i nije više ni mogla biti obješena. U svakom slučaju, ovakav propust ne može biti prihvatljiv i netko bi za njega trebao odgovarati.

Autor:dnevno. hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.