Wikimedia Commons

PANIKA U CRKVI: Hrvate uplašio dugobradi muškarac, ozlijeđena žena i dijete!

Autor: T. P.

Tijekom obreda Velikog petka u Njemačkoj dogodio se neobičan trenutak, a intervenirala je i policija

U crkvi u njemačkom Essenu tijekom slavljenja obreda Velikog petka dogodila se neobična situacija. Članovi Hrvatske katoličke misije Essen služili su obred Velikog petka kada je u crkvu ušetao “sumnjiv dugobradi muškarac”. U crkvi je bilo oko 500 ljudi, a kada se spomenuti muškarac počeo ubrzano kretati uz klupe, strugati po njima noktima i pogledavati ljude, nastala je panika. U jednom je trenutku nešto palo na pod, a ljudi su se potom u strahu razbježali. Tijekom toga je ozlijeđena jedna žena i šestogodišnje dijete. Sumnjivi muškarac nije bio naoružan te je ponavljao da nije ništa kriv. Zadržan je do dolaska policije koja ga je privela.

“Nisam vidio da ima oružje. Cijelo je vrijeme govorio kako nije ništa napravio i kako nije ništa kriv”, rekao je jedan svjedok, piše njemački Bild. Drugi svjedok navodi da je muškarac ušao u crkvu u sredini obreda i da se ponašao čudno, tj. da je trčao pored klupa. Svjedokinja koja je u crkvi bila sa suprugom i djecom rekla je da ih je muškarac gledao “luđačkim pogledom” te je grebao noktima po klupi.

Jedan je svjedok rekao da je panika nastala kada je na pod pao križ, a udarac je uplašio ljude koji su primijetili da se događa nešto neobično oko spomenutog muškarca.

Policijska akcija završila je oko 19.30.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.