flickr.com

PAKLENI PLAN ISIL-A ZA ZLOČINE U EUROPI: Serijski ubojice nožem će napadati slučajne prolaznike

Autor: M.M.

"Ne morate biti vojnik ili da znate rukovati pištoljem da biste izveli masakr i uplašili naciju", poručuju vođe ISIL-a.

Pripadnici terorističke grupe ISIL odlučili su regrutirati serijske ubojice kako bi terorizali građane u zapadnim zemljama. Grupa potiče ekstremiste koji žive u Europi i SAD – u da  napadaju ljude nožem po selima i gradovima.

Pripadnici ISIL-a nožem bi trebali napasti nedužne ljude, riješiti se oružja i sve početi iznova.

U magazinu Rumijah koji ova grupa objavljuje, pojavio se članak gdje se mogu pročitati savjeti kakvi su noževi najpogodniji za zločin i da je najbolje napasti kada padne mrak na skrivenim mjestima – savršeni zločin je točno u trenutku kada padne mrak jer tada ljudi nemaju strah kao što je slučaj u sitnim satima.

Cilj je motivirati sljedbenike da koriste noževe umjesto pištolja zato što je noževima lakše rukovati. Vjeruju da bi policiji bilo veoma teško da ovakve ljude uhvati, za razliku od bombaša koji sa sobom moraju nositi određenu opremu.

“Ne morate biti vojnik ili da znate rukovati pištoljem da biste izveli masakr i uplašili naciju”, poručuju vođe ISIL-a.

Autor: M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.