OVO JE SUDIONIK KRVAVOG POKOLJA U PARIZU: Prije mjesec dana zabavljao se u kampu u Preševu? (VIDEO)

Autor: M. M.

U Preševu je nastao video na kojem se navedeni muškarac zabavlja s volonterima prihvatnog centra..

Jedan od sudionika stravičnog pokolja u Parizu, terorist A. A. prije mjesec dana je tražio azil u Preševu, a tom je prilikom nastao i video u kojem se jasno vidi kako se navedeni muškarac zabavlja s volonterima prihvatnog centra.

U opisu snimke piše: “Usprkos teškim trenucima, želimo da vas obavijestiti da smo svi dobro. U razgovoru s ljudima koji čekaju u redu i po 15 sati, primijetili smo  da su i dalje spremni na šalu i dobro raspoloženje. Svima smo omogućili da se zabavljaju uz omiljene pjesme koje čuvaju u svojim telefonima, kako bi lakše podnijeli teška vremena”.

Još nije službeno potvrđeno da je on na snimci, ali se ovaj video širi društvenim mrežama u Albaniji, prenose srpski mediji.

A. A. čije je ime poznato francuskim sigurnosnim službama, zabilježen je na granici u Preševu, 7. listopada ove godine gdje je službeno zataražio zahtjev za azil.

Podsjećamo, na teritorij Grčke ušao je 3. listopada a u Srbiju je ušao iz Makedonije.

Hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) potvrdilo je na zahtjev Francuske da je 8. listopada prošao registraciju u Opatovcu, a u MUP-u ističu kako je sigurnosnim provjerama potvrđeno da ta osoba nije bila u operativnim evidencijama niti je za njom bila raspisana međunarodna potraga.




Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.