ORBAN NAS PODSJEĆA: ‘Mađarska, uz Hrvatsku i Poljsku, nosi častan naziv – predziđe kršćanstva’!

Autor: Dnevno.hr

Ponovno je objasnio zašto nije normalno pustiti toliko muslimanskih migranata u zemlju, osim ako ne želimo, kako je rekao, izvršiti samoubojstvo vlastite nacije

Viktor Orban ponovno je održao snažan govoro u kojem je istaknuo kako ne želi dopustiti ‘nacionalno samoubojstvo’ svog naroda dopuštajući nerealan priljem muslimanskih imigranata, samo zato jer ‘to neke više sile žele’.

Pred 532 nova granična djelatnika, Viktor Orban je jasno istaknuo da je „njihov posao zaštiti granice mađarske granice i sigurnosti svih Mađara, kao i cijele Europe, što je bila sudbina (mađarske) nacije stotinama godina”.

Naravno, Viktor Orban ovdje misli na nemjerljiv doprinos Mađarske obrani Europe od višestoljetnih turskih najezdi i tadašnje islamizacije velikog dijela Mađarske, kao i drugih dijelova Europe.

‘Sama Budimpešta bila je islamizirana i više od 150 godina pod vlašću Turaka i islama. Mađarska, uz Hrvatsku i Poljsku, nosi častan naziv „predziđe kršćanstva“’, upozorio je Orban te objasnio da ne smijemo biti prisiljeni izvršiti – samoubojstvo nacije.

“Teroristički napadi, neredi, nasilje, kriminal, etnički i kulturni sukobi: sve nam to pokazuje da oni koji dolaze ne žele živjeti našim stilom života”, rekao je Orban graničarima. “Oni žele nastaviti živjeti svoje živote i svoje navike koje su donijeli sa sobom, samo sa europskim standardom života. Mi ih razumijemo, ali ne možemo ih pustiti u Europu. Nigdje se pojam ljudskih prava ne pretpostavlja samoubojstvu nacije”.

Orban je istaknuo da je svjestan da ga to dovodi u nove sukobe sa EU, osobito nakon donošenja odluke da tražitelji azila neće smjeti napuštati azilantske centre i slobodno se kretati dok traje postupak rješavanja njihovog zahtjeva, piše visegradpost.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.