Twitter

OPSADNO STANJE U NJEMAČKOJ ZBOG BOMBAŠA! Policija upozorava građane: Ne znamo gdje je išto nosi sa sobom’

Autor: M.M:

U stanu je pronađen je TATP, omiljeni eksploziv terorista, kojeg još zovu i 'Majka sotone', a smatra se opasnijim od TNT-a

Njemačka policija još uvijek traga za 22-godišnjim Sirijcem koji je u bijegu nakon što je u njegovu stanu u gradu Chemnitzu pronađen eksploziv.Policija i danas istražuje svaki kutak njemačkog gradića, a pritvorene su  tri osobe s kojima je bio u kontaktu i trenutno se vrši policijska obrada nad njima.

Glasnogovornik policije njemačke pokrajine Saksonije Tom Bernhardt izjavio je da je eksploziv bio u stanu u kojem je izvršen pretres.

“On se nije nalazio samo na kuhinjskom stolu, nego je bio relativno dobro sakriven”, kazao je glasnogovornik. U stanu je pronađen je TATP, omiljeni eksploziv terorista, kojeg još zovu i ‘Majka sotone’, a smatra se opasnijim od TNT-a

Stan je pretresen nakon dojave njemačke obavještajne službe da bi se osumnjičeni mogao nalaziti  u njemu i da navodno planira bombaški napad. Međutim, nakon što su  su policajci ušli u stan, tamo nije bilo nikoga.

Policija je pokrenula potragu za 22-godišnjim Jaberom Albakrom iz regije Damaska i zatražila od građana koji eventualno imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju, da se jave.

Objavili su i fotografiju tamnokosog muškarca s kapuljačom na glavi uz napomenu da je posljednji put viđen u toj garderobi.

Twitter
Twitter

“Napominjemo da se radi o opasnoj osobi”, kazao je glasnogovornik policije i dodao da ih zabrinjava to što ne znaju gdje je on i što nosi sa sobom.




U ovome trenutku ne znamo gdje je on i što nosi sa sobom. Budite oprezni!’ upozoravasaska policija građane na Twitteru.

Policija nije priopčila  koliko dugo je osumnjičeni boravio u Njemačkoj, a glasnogovornik je rekao kako još uvijek nije razjašnjeno da li je on došao u tu zemlju sa valom izbjeglica 2015.




Autor:M.M:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.