screenshot

NOVI JEZIVI (VIDEO) DŽIHADISTIČKIH ZVIJERI: Tjeraju djecu da ubijaju zarobljenike!

Autor: A.P.

Jedan od dječaka se predstavlja kao Abu al-Bara al-Tunis. Osim toga, ovaj dječak Kurdima obećaje da "borba protiv njih nije još ni počela". Potom djeca, "lavići kalifata", hladnokrvno ubijaju zatvorenike, javlja The Sun.

Internetom se proširio novi jezivi video takozvane Islamske države. Ovaj jezivi video prikazuje pet dječaka koji su članovi ISIL-a, a stoje iza zarobljenika. Dječaci su odjeveni u karakteristične narančaste skafandere i naoružani su pištoljima.

Jedan od dječaka se predstavlja kao Abu al-Bara al-Tunis. Osim toga, ovaj dječak Kurdima obećaje da “borba protiv njih nije još ni počela”. Potom djeca, “lavići kalifata”, hladnokrvno ubijaju zatvorenike, javlja The Sun.

Dječaci ujedno nose crne rukavice i maskirne uniforme, ali lica su im jasno vidljiva. A jednog od dječaka u Islamskoj državi ga nazivaju Abu Abdullah Al-Britani.

Autor: A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.