Screenshoot/Bild

NOVI DETALJI IZ MÜNCHENA: Poznanica iz kvarta: ‘Rekao mi je: sve ću vas pobiti!’

Autor: M.B.

Napadač je navodno najavio da će pobiti sve svoje školske kolege.

Napadač iz trgovačkog centra Olympia u Njemačkoj je 18-godišnji Iranac iz Muenchena David Ali Sonboly.  U napadu je poginulo devet ljudi, a 27 osoba je ozlijeđena.

Napadač je navodno  najavio da će pobiti sve svoje školske kolege, piše Sky News. Nakon što se posvađao s kolegama rekao je 14-godišnjakinji koja živi u njegovom kvartu “Sve ću vas pobiti”.

Djevojka je Alija vidjela u kvartu samo nekoliko sati prije nego što je izveo napad, kaže kako je samo stajao i gledao u pod. ” Inače bi mi kazao “bok”, ali ovaj put nije me ni pozdravio kad sam prošla”, rekla je djevojka.

Nasuprot stana u kojem je napadač Ali Sonboly živio s roditeljima na adresi Dachauer Strasse 69 dežura policijska ekipa pišu 24 sata. 

Ali Sonboly napad je planirao posljednjih godinu dana, objavila je njemačka policija nakon pretresa njegovog doma, a prenosi Bild. Dokaz za to je njegov ‘manifest’ kojeg su pronašli u njegovom računalu, a u kojem  napad prvi puta spominje prošlog ljeta.

 Podsjetimo, otkriveni su identiteti troje žrtava koje su poginule u pucnjavi u shopping centru u Munchenu.

U pucnjavi su poginuli 21-godišnji Dijamant Zabergja te prijateljice Armela Segashi i Sabina Sulaj, javlja Kosovopress. Među žrtvama su i troje Turaka i jedan Grk .




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.