NOVA PUCNJAVA NA AMERIČKOM SVEUČILIŠTU: Jedna osoba ubijena, tri ranjene! (VIDEO)

Autor: Hina

"Možemo potvrditi da je u pucnjavi jedna osoba ubijena, a tri su ranjene. Muškarac koji je pucao pritvoren je. Sve je pod kontrolom, a kampus nije zatvoren", napisali su na Twitteru članovi uprave sveučilišta Northern Arizona (NAU).

U noći na petak na sveučilištu u Arizoni naoružani muškarac ubio je jednu, a ranio tri osobe, samo tjedan dana nakon pucnjave u kampusu u Oregonu kada je smrtno stradalo devet osoba, izvijestili su službeni izvori

“Možemo potvrditi da je u pucnjavi jedna osoba ubijena, a tri su ranjene. Muškarac koji je pucao pritvoren je. Sve je pod kontrolom, a kampus nije zatvoren”, napisali su na Twitteru članovi uprave sveučilišta Northern Arizona (NAU).

Sveučilište se nalazi u gradu Flagstaffu u jugozapadnom dijelu Sjedinjenih Država.
“Troje ranjenih zbrinuto je u bolnici u Flagstaffu”, stoji u priopćenju sveučilišta. Motivi napadača zasad nisu poznati, a vlasti Flagstaffa još nisu objavile jesu li žrtve pucnjave studenti.
Ova pucnjava dogodila se samo tjedan dana nakon pokolja u kampusu u Oregonu u kojemu je teško naoružani 26-godišnjak ubio osam ljudi prije nego je i sam stradao u pucnjavi s policijom. Taj je pokolj potaknuo žestoku raspravu o kontroli nošenja oružja u SAD-u.
Pogledajte video.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.