NJEMAČKA KONAČNO PRIZNALA: ‘Oprez, možda smo ipak pustili teroriste u Europu!’

Autor: Z. K.

Radikalni postaju tek kad dođu u Europu!

Njemačka tajna služba upozorila je cjelokupnu javnost a postoje i teroristi koji nisu službeno dio ISIS-a, nego je riječ o vjerskim fanaticima i radikalima koji to sami postanu i tako otkrila toplu vodu, jer naime svaki musliman koji slijepo prati zapovjedi i objave proroka je radikalan te je mogući terorist koji će pokušati ubiti nevjernike. Tako se njemačka tajna služba čudi što je zabilježeno na stotine slučajeva radikalnih islamista koji  mimo ISIS-a u radikalnost žele uvući izbjeglice. Direktor njemačkog saveznog ureda za zaštitu Ustava Hans-Georg Maasen tako je rekao da je do sada poznato čak 340 takvih slučajeva, a da ih je vjerojatno mnogo, mnogo više. Dodao je da ih sve zabrinjava što salafisti i drugi islamisti promoviraju svoja radikalna gledišta. Ne znamo samo što su mislili kada su iste u kolonama puštali u Europu uvjeravajući skeptike da to nisu teroristi. Da, možda nisu službeno dio nikakve terorističke organizacije ali za postati teroristom to nisu ni trebali biti. Maasen tako tek sada priznaje da nije dovoljno skoncentrirati se samo na ISIS već pažnju treba obratiti i na pojedince koji se na tlu Europe sami radikaliziraju, na što je užasnuta javnost upozoravala od samog početka pa sad ispada da tek sada nakon posijanog straha, ali i povećeg broja terorističkih napada i silovanja diljem Europe, Njemačka priznaje da su u Europu možda čak i svjesno pustili teroriste.

Svjedočanstvo: U Europi se tek radikaliziraju

Naime, pravi je problem u tome što i umjereni muslimani kada dođu na europsko tlo postaju radikalni i mogući su teroristi. O tome je javno progovorila i Mona Walters, aktivistiknja protiv islama i bivša muslimanka iz Somalije koja je napustila Islam u trenutku kada je kao muslimanka došla u Europu i shvatila radikalnost muslimanske vjere. Do tada, u Somaliji, ona ni nije čitala Kuran. Naime, ona svjedoči da joj se njena vjera tek u Europi zgadila, te da je nakon odbacivanja islama,  prvo postala ateistkinja, a kada je pročitala Bibliju postala je uvjerena kršćanka. Kuran ju je odbio jer je pun nasilja i netolerancije prema nemuslimanima. No, njena priča je zanimljiva upravo zbog toga što Mona tvrdi da je pravi radikalni Islam upoznala tek kada je otišla u stranu zemlju, odnosno Švedsku.

‘Tamo gdje sam živjela cijeli život, u Somaliji, nisam uopće znala što je Islam. Tamo ste vi samo musliman koji je rođen u toj državi i koji ne poznaje Kuran (kao kršćani koji ne čitaju Bibliju). Ali, kad dođete u Švedsku, idete u džamiju, čitate Kuran, trebate se pokriti, jednostavno traže od vas da budete dobar musliman, odnosno radikalan. Kako kaže, ona uopće nije znala kojoj vjeri je pripadala. Ona nije znala ni tko je Allah ni tko je Muhamed, a kad je otkrila, kako kaže bila je izuzetno uznemirena, tužna i razočarana. Ona kaže, da je čitajući Kuran saznala da je Allah bog koji mrzi i da Islam nije religija mira.

‘Islam potiče mržnju, govori o ubijanju nemuslimana, o osvajanju.’ Tvrdi da je Muhamed bio nenormalan čovjek: ‘Bio je nehumana i krvožedna osoba’. O tome se, kako kaže, može čitati u njegovoj biografiji, o tome što je radio Židovima, kako je silovao žene, kako je ubijao ljude… Kad je to pročitala, odmah je napustila Islam i postala ateist, sve do jednog dana kada joj je jedan ‘skrbnik’ ponudio Bibliju. Još uvijek se sjeća kada je prvi put čitala Evanđelje po Mateju, gdje piše… ljubite svoje neprijatelje, molite za one koji vas progone… ‘To je bilo čudo za mene, moliti za neprijatelja, jer Islam me učio da treba ubiti svog neprijatelja’, tvrdi Mona, koja kaže da se ‘zaljubila’ u Isusa koji govori o ljubavi, miru, toleranciji i opraštanju. Mona je dodala kako muslimani koji pročitaju Kuran i slijede ga, zapravo postanu strojevi za ubijanje, jer upravo to je, tvrdi Mona, odlika dobrog muslimana. ‘Radikalni muslimani ne rade ništa ‘loše’ po Allahu’ oni su samo dobri muslimani’, dodala je Mona koja kaže da zbog njenog svjedočenja u javnosti ne može hodati bez zaštite, a kamoli se pojaviti u muslimanskoj četvrti, jer tvrdi da bi ju ubili.  Pogledajte u nastavku potresno svjedočanstvo bivše muslimanke u cijelosti.

>>>SIN VOĐE TERORISTIČKE ORGANIZACIJE PORUČIO MUSLIMANIMA: ‘Islam je droga, Isus je lijek!’




 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.