Screenshot

NIJE TERORIST! Vozač koji se u Moskvi zabio u ljude zaspao za volanom

Autor: Hina

Dvadesetosmogodišnji vozač o kojem smo jučer pisali te koji se u središtu Moskve zabio u pješake ozlijedivši pritom osmero navijača, zaspao je nakon što je proveo 20 sati neprekidno za volanom, doznaje se iz video snimke koja je emitirana u noći sa subote na nedjelju.

U video koji su objavili dužnosnici, čovjek koji je podrijetlom iz Kirgistana kazao je kako mu je noga slučajno ostala na papučici gasa te da žali zbog incidenta. Nijedna osoba ranjena prilikom njegova zaletavanja na pješake, koje se dogodilo u subotu navečer u blizini čuvenoga Crvenog trga, nije u životnoj opasnosti.

Ruska prijestolnica prepuna je posjetitelja i tako će ostati idućih tjedana dok se u Rusiji održava Svjetsko nogometno prvenstvo. Video snimke incidenta, koje su objavljene na društvenim mrežama, prikazuju žuti taksi koji je prvo naletio na dva druga vozila prije nego li se popeo na pločnik i udario u pješake.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.